Grondwerk, weg- en waterbouw

Grondwerk, weg- en waterbouw

Grondwerk, weg- en waterbouw is een verzamelnaam van verschillende werkzaamheden die we met ons bedrijf voor u kunnen uitvoeren. Hieronder leest u per onderdeel wat we voor u kunnen betekenen.

Grondwerk

Als we het over grondwerk hebben, bedoelen we voornamelijk grondverzet. Bij grondverzet moet u denken aan het verplaatsen van grond (ophogen/uitgraven/egaliseren) vanwege bijvoorbeeld de aanleg van een weg of de bouw van een nieuw kantoor.

Grondverzet gaat voor ons verder dan alleen het verplaatsen van grond. U kunt ook een beroep op ons doen als het gaat om verwante werkzaamheden, zoals:

  • het verwijderen van de bestrating van een weg;
  • de voorbereiding voor het bestraten van een nieuwe weg;
  • de complete aanleg van ondergrondse infra (riolering, bekabeling).

Wegenbouw

Wat kunnen we op het gebied van wegenbouw precies voor u betekenen? U kunt bij ons onder andere terecht voor het:

  • bestraten van wegen;
  • bestraten van parkeerplaatsen;
  • aanleggen van een nieuwe riolering (+ verwijderen van de oude riolering)

Waterbouw

Op het gebied van waterbouw kunnen we u op de onderstaande gebieden helpen:

  • oeverbescherming
  • vochtige tuin
  • aanleggen van een steiger/terras

Voordelen

nauwkeurig

tijdbesparend

kostenbesparend

Laatste projecten

Watertappunten plaatsen bij Camping de Jagerstee

Ieder veldje van de Eper camping RCN de Jagerstee heeft een watertappunt. Oorspronkelijk waren die van hout. Wanneer deze onverhoopt aan vervangen toe zijn, plaatsen wij nieuwe ijzeren varianten. Naast het graafwerk, het aansluiten van de waterleiding en het plaatsen van het nieuwe tappunt, plaatsen we ook een stenen lekbak onder dat punt. Zo ziet …

Lees verder

Graafwerkzaamheden op industrieterrein Nunspeet

Op een industrieterrein in Nunspeet zijn we bezig met de graafwerkzaamheden voor een tweetal nieuw te bouwen bedrijfshallen. Ook bij dit project van de vastgoedonderneming PlanVisie, mag Vos Civiele Techniek zich infra-aannemer noemen. Zie hier een aantal foto’s van de eerste fase van ons werk.

Lees verder

Grondwerk rondom nieuwbouwwoning

Bij de Eper nieuwbouwwijk De Klaarbeek zijn we druk bezig met het grondwerk rondom een nieuwbouwwoning. Aan de achterzijde van de woning moet dat grondpeil iets opgehoogd worden en aan de voorzijde van de woning zijn we al klinkers aan het leggen. Het straatwerk van de achtertuin ligt er al praktisch in. Binnenkort worden daar …

Lees verder

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via bijgaande link.