0578 610225

Aannemersbedrijf Apeldoorn

Een oprit bestraten of een parkeerplaats aanleggen bij uw bedrijf? Daarvoor wilt u graag met een betrouwbare partner in zee gaan. Aannemersbedrijf Apeldoorn van Vos Civiele Techniek is gespecialiseerd in het aannemen van grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een jong bedrijf die hecht aan partnerschap. Doordat wij een kleine organisatie zijn kunnen wij u veel persoonlijke aandacht geven, waardoor de kwaliteit van ons werk gegarandeerd wordt en het nakomen van afspraken vanzelfsprekend is.

Machinale bestrating via Aannemersbedrijf Apeldoorn

Onze werkzaamheden zijn divers. Wij kunnen werkzaamheden verrichten op het gebied van grond- en wegenbouw. Hierbij richten we ons op het verplaatsen van grond, bestraten van wegen en het aanleggen van nieuwe leidingen en kabels. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van waterbouw. Bijvoorbeeld door u te helpen bij oeverbescherming, bouwen van steigers en terrassen en een vochtige tuin. Bij ons kunt u eveneens terecht voor machinale bestrating. Hiermee kunnen alle soorten stenen gelegd worden met een uitstekende kwaliteit. Het leggen gebeurt bij Vos Civiele Techniek te allen tijde op een snelle en veilige manier met weinig overlast voor de omgeving.

Een op maat gemaakte offerte

Als u een bepaalde klus wilt laten uitvoeren door ons, dan wilt u natuurlijk graag de kosten weten. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom kunt u op onze website vosciviel.nl een vrijblijvende offerte aanvragen zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen om u een op maat gemaakte aanbieding te kunnen doen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek of advies dan kunt u ons bellen op telefoonnummer: 0578 - 610 225.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam