0578 610225

Aannemersbedrijf Deventer

U zoekt een aannemersbedrijf Deventer die uw parkeerplaats gaat aanleggen? Of u hebt een klus op het gebied van grondwerken. Vos Civiele Techniek kan u van dienst zijn. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf die uw klus gegarandeerd tot een goed einde brengt. Wij zijn actief in de grond-, weg- en waterbouw en zijn graag uw partner in uw klus. Of u nu de gehele klus aan ons uitbesteed of de materialen van ons huurt, wij zijn een betrouwbare partner die uw klus naar tevredenheid uitvoert.

Straatwerken via aannemersbedrijf Deventer

Onze dienstverlening bestaat uit diverse diensten op het gebied van straatwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het bestraten van bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, opritten en wegen. Ook de bijbehorende werkzaamheden van het verzetten van grond kunnen wij voor u uitvoeren. En bijna al onze bestratingen worden machinaal gedaan. Dat is alleen maar voordelig voor u, want machinale bestrating betekent minder last voor de omgeving en snelle oplevering van uw klus. We kunnen hiermee alle soorten stenen en verbanden leggen. Een ander voordeel is dat het egaliseren van de grond met de grootst mogelijke precisie wordt gedaan. Zodat u bent verzekerd van een zo goed mogelijk aangelegde plek!

Contact ons gerust voor vragen over aannemerswerk Deventer

U wilt weten wat Vos Civiele Techniek voor kan betekenen of u hebt een vraag over een dienst dat we leveren. Aarzel vooral niet en neem contact met ons op, op telefoonnummer: 0578 - 610225. Wilt u liever een raming van de kosten van een klus dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website vosciviel.nl.

 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam