0578 610225

Uw specialist in bestrating rond Apeldoorn 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bestrating in Apeldoorn? Wilt u bijvoorbeeld een nieuw terras aan laten leggen, of zoekt u iemand voor de aanleg van een oprit? Naast de hulp die wij bieden aan particulieren, voorzien wij ook zakelijke partijen en bijvoorbeeld overheidsinstellingen van hulp. Laat bijvoorbeeld een stoep aanleggen door Vos Civiel, of kies voor onze hulp bij het aanleggen van een pad rond uw sportvelden. Wij hebben een ruime ervaring in de aanleg van bestrating in Apeldoorn, waardoor we u altijd van een passende oplossing kunnen voorzien. 

Bestrating rond Apeldoorn aan laten leggen

Bij de aanleg van bestrating in Apeldoorn en de omgeving hiervan werken wij volgens een vaste werkwijze. Zo kunnen we u garanderen dat het pad of bijvoorbeeld een terras recht en egaal gelegd wordt. U moet er niet aan denken, dat de eerste stenen al na enkele weken verzakken. Iets wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen! Denk aan struikelende kinderen. Ook wilt u er zeker van zijn dat het hemelwater makkelijk weg kan stromen. Zou het hemelwater een lange tijd op uw terras of oprit blijven staan, dan zal er al snel mosvorming ontstaan. 

Advies over aanleg bestrating in Apeldoorn 

Wenst u meer informatie over onze werkwijze bij de aanleg van bestrating in Apeldoorn? Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de ervaring die wij hebben in de aanleg van bestrating in Apeldoorn. Ook laten we u graag voorbeelden van reeds uitgevoerde werkzaamheden op het gebied van bestrating zien. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft.    

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam