0578 610225

Bestrating bedrijventerrein

Voor de bestrating van uw bedrijventerrein gaat u naar Vos Civiele Techniek. Ons bedrijf is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw, maar is ook in te schakelen voor de bestrating van onder andere bedrijventerreinen. Vos Civiele Techniek is gevestigd in Epe, maar bedient al jaren klanten in heel Nederland. Ook u zijn we graag van dienst! Weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

De juiste bedrijventerrein bestrating voor de juiste eerste indruk

De eerste indruk is altijd belangrijk, helemaal wanneer het gaat om de eerste indruk van uw bedrijf. De bestrating van uw bedrijventerrein draagt hier natuurlijk aan bij. Vos Civiele Techniek levert en legt passende bestrating. 

Binnen ons brede assortiment bestaande uit bestrating in verschillende kleuren, stijlen en formaten vindt u altijd een soort dat past bij de uitstraling van uw bedrijf, de architectuur van uw bedrijf en een eventuele bedrijfstuin.

Voor de bestrating van uw bedrijventerrein en meer

Naast bestrating voor uw bedrijventerrein, kan Vos Civiele Techniek u helpen aan bestrating voor parkeerplaatsen, opritten en straten. Tevens wordt Vos Civiele Techniek regelmatig ingeschakeld door de NS voor perronbestrating. 

Bestrating hangt nauw samen met grondverzet. De ondergrond moet tenslotte goed zijn voor het leggen van stenen. Ook hier kunt u ons voor inschakelen. Wij kunnen de grond ophogen, uitgraven, egaliseren, wat maar nodig is voor een perfect resultaat. Onze medewerkers zijn vakkundig en hebben verschillende machines tot hun beschikking om het grondverzet nauwkeurig uit te voeren.

 

 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam