0578 610225

Aanleggen van bestrating op parkeerplaats in Utrecht 

Het aanleggen van de bestrating op een parkeerplaats in Utrecht brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het is onder meer belangrijk dat de bestrating op zo’n manier gelegd wordt, dat hemelwater eenvoudig kan worden afgevoerd. Laat de bestrating bijvoorbeeld iets aflopen naar een goot of put. Zouden er plassen water op de parkeerplaats blijven staan, dan is de kans op verzakkingen onnodig groot. Vos Civiel helpt u graag bij het aanleggen van de bestrating op een parkeerplaats in Utrecht. Wij hebben een ruime ervaring in bestratingswerk en beschikken over professionele hulpmiddelen die hierbij goed van pas komen. 

Bestrating op parkeerplaats in Utrecht 

Het aanleggen van de bestrating op een parkeerplaats in Utrecht begint bij het egaliseren van de ondergrond. Mogelijk moet er ophoogzand worden aangebracht, om het bestraten van de parkeerplaats makkelijker te maken. Het ophoogzand vormt de ideale ondergrond voor bestratingswerk met klinkers. Nadat de ondergrond geëgaliseerd is, kan het bestratingswerk worden aangebracht. Vos Civiel voert beide klussen voor u uit! Ook voor de aanleg van de drainage en bijvoorbeeld goten op de parkeerplaats kunt u op onze specialisten rekenen. Het op correcte wijze aanleggen hiervan is cruciaal, om lange tijd plezier te hebben van de parkeerplaats. 

Aan de slag met bestrating op parkeerplaats in Utrecht 

Wilt u op korte termijn starten met het aanbrengen van de bestrating op een parkeerplaats in Utrecht? Neem eens contact met ons op. Samen nemen we uw wensen door, om op basis daarvan tot een plan van aanpak te komen voor het bestratingswerk. Ook kunnen we u vooraf adviseren over hetgeen u rekening mee dient te houden bij het ontwerp van een parkeerplaats. Wat zijn geschikte plekken voor de afvoer en putten? 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam