0578 610225

Hulp bij een professionele grond egalisatie in Apeldoorn

In verschillende situaties kan het laten uitvoeren van een professionele grond egalisatie in Apeldoorn het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van een nieuw terras of een oprit. Wanneer deze stenen niet recht gelegd zouden worden, zou dit voor vervelende situaties kunnen zorgen. Mogelijk struikelt iemand over een omhoog staande steen, loopt het water niet goed weg, enzovoorts. Vos Civiel is uw partner voor het uitvoeren van een grond egalisatie in Apeldoorn. Wij beschikken over professionele hulpmiddelen, die het egaliseren van de grond relatief eenvoudig maken.

Een grond egalisatie in Apeldoorn laten uitvoeren

Reeds werd het voorbeeld van de aanleg van een terras of oprit genoemd. Er zijn echter meer situaties, waarbij het egaliseren van de grond belangrijk is. Denk ook aan de aanleg van een nieuwe weg, het aanleggen van een sportveld, enzovoorts. Oneffenheden in sportvelden zijn vaak lastig weg te werken na het aanleggen van het (kunst)gras. Zouden de oneffenheden blijven bestaan, dan zou dit voor zeer vervelende blessures kunnen zorgen bij sporters. Onze professionals zorgen dat de grond tot op hooguit enkele millimeters volledig egaal is. De kans op oneffenheden wordt hierdoor minimaal.

Meer informatie over een grond egalisatie in Apeldoorn

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het uitvoeren van een grond egalisatie in Apeldoorn? Of wilt u direct een afspraak inplannen om ook uw terrein te laten egaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij staat u graag te woord, om de verschillende opties aan u voor te leggen. Samen zorgen we voor een volledig egaal stuk grond!

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam