0578 610225

Professionele en zeer nauwkeurige grond egalisatie in Utrecht 

Wilt u een groot stuk grond egaliseren? Zelf een grond egalisatie in Utrecht uitvoeren blijkt vaak erg lastig te zijn. Waar u op kleine stukken gebruik zou kunnen maken van een houten balk en een waterpas, is dat bij grotere stukken grond geen optie. Vos Civiel helpt u graag bij een grond egalisatie in Utrecht of de omgeving hiervan. Wij beschikken over de kennis, expertise en hulpmiddelen om uw grond tot op een paar millimeter nauwkeurig te egaliseren. Zo vormt de ondergrond straks de perfecte basis voor een nieuwe weg, een tuin, een oprit of bijvoorbeeld een sportcomplex. 

Noodzaak van een grond egalisatie in Utrecht

Het is van groot belang dat u een grond egalisatie in Utrecht professioneel aanpakt. Oneffenheden in de ondergrond kunnen verschillende risico’s met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan het risico op blessures, wanneer er oneffenheden in een sportveld zitten. Sporters zouden kunnen struikelen en zich hierbij blesseren. In het geval van oneffenheden bij geasfalteerde wegen loopt u het risico op vocht wat op het wegdek blijft staan. Zeker in de winter leidt dit mogelijk tot gevaarlijke situaties. Vocht wat op een oprit of stoep blijft liggen veroorzaakt verzakkingen. 

Grond egalisatie in Utrecht laten uitvoeren

Kunt u onze hulp goed gebruiken bij een grond egalisatie in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen zoeken we naar de meest geschikte aanpak om uw grond volledig egaal te maken. Wilt u eerst meer weten over deze aanpak en de gebruikte hulpmiddelen bij een grond egalisatie in Utrecht? Ook in dat geval staan we u graag te woord. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam