0578 610225

Uw grond egaliseren in Utrecht met Vos Civiel 

Vos Civiel is uw partner voor het egaliseren van een stuk grond. Onze professionele apparatuur maakt het mogelijk om een oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig te egaliseren. Hierbij maakt het niet uit of u de grond wilt gaan gebruiken voor de aanleg van een weg, of bijvoorbeeld een sportveld. Met welke reden wilt u grond egaliseren in Utrecht? Onze ruime ervaring in deze werkzaamheden maakt dat we u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Door voor de hulp van Vos Civiel te kiezen verkleint u de kans op fouten en bespaart u veel tijd. 

Aanpak bij grond egaliseren in Utrecht 

Een stuk grond egaliseren in Utrecht is doorgaans geen eenvoudige klus. U wilt voorkomen dat er oneffenheden in de ondergrond ontstaan. Bij een wegdek kan dit leiden tot problemen met de afvoer van hemelwater, waardoor het wegdek sneller zal slijten. In het geval van een sportveld zorgen oneffenheden mogelijk voor vervelende blessures als spelers struikelen over de bobbeltjes. Zoals reeds beschreven werd, beschikt Vos Civiel over de apparatuur om een oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig te egaliseren. Hierbij maken we gebruik van lasergestuurde apparaten. 

Advies bij grond egaliseren in Utrecht 

Wilt u vooraf advies over de beste manier om uw grond te egaliseren? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze bij grond egaliseren in Utrecht. Daarbij kunnen we u voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde werkzaamheden op het gebied van grondegalisatie. Het geeft u een goed beeld van onze ervaring in dergelijke klussen en de mogelijkheden die u hierbij zelf heeft. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam