0578 610225

Grondverzet Apeldoorn

Vos Civiele Techniek is uw specialist in grondverzet in Apeldoorn. Wat u ook wilt met uw grond, wij maken het klaar voor de aanleg of bouw door middel van professioneel grondverzet.

Professioneel grondverzet in Apeldoorn

Met grondverzet wordt grond verplaatst door middel van ophogen, uitgraven of egaliseren. Oftewel, wij maken de grond in orde voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer u een weg, oprit, tuin of parkeerplaats wilt laten aanleggen of wanneer u op de grond wilt gaan bouwen. Oftewel, wilt u wat met uw grond in Apeldoorn? Vos Civiele Techniek maakt de grond in orde door middel van grondverzet.

Naast het ophogen, uitgraven of egaliseren van de grond kunnen wij de oude bestrating verwijderen en wij kunnen de gehele ondergrondse infra in orde maken. Denk hierbij aan het aanleggen van een riool, kabels en leidingen.

Voor grondverzet en meer in Apeldoorn

Laat u grondverzet uitvoeren door Vos Civiele Techniek? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze aanvullende diensten. Zo zijn wij naast grondverzet gespecialiseerd in weg en waterbouw,  het aanleggen van kabels en leidingen, machinale bestrating, railinfra en straatwerken.

Vos Civiele Techniek verhuurt machines met bediening zoals een betonschaar of bosmaaier, maar ook grote machines met bediening als een minishovel, tractor of minikraan.

Wilt u weten wat Vos Civiele Techniek voor uw project in Apeldoorn kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige informatie over onze diensten en (verhuur)prijzen.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam