0578 610225

Specialist op het gebied van grondverzet in Arnhem 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van grondverzet in Arnhem? Vos Civiel helpt u graag verder. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende facetten van grondverzet. Denk bijvoorbeeld aan wegenbouw, waarbij de grond geëgaliseerd moet worden en vervolgens moet worden afgewerkt met asfalt of bestrating. Het egaliseren is essentieel om hobbels in het oppervlak te voorkomen. Daarbij zou dit ertoe kunnen leiden dat hemelwater op de weg blijft staan na een hevige regenbui. Voor welke klus wenst u hulp van een specialist in grondverzet rond Arnhem? 

Grondverzet bij Arnhem professioneel uitvoeren 

Vos Civiel beschikt over de kennis en professionele hulpmiddelen om grondverzet in Arnhem op vakkundige wijze voor u uit te kunnen voeren. Met onze lasergestuurde apparatuur is het mogelijk om een oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig te egaliseren. Niet alleen in de wegenbouw is een vlakke ondergrond belangrijk. Op een sportcomplex is dit zelfs cruciaal om blessures tegen te gaan! Kleine oneffenheden zouden kunnen leiden tot valpartijen. Daarbij zou het aflopen van het veld ertoe kunnen leiden, dat een bal de ene kant op versnelt en de andere kant op juist vertraagt. 

Advies bij grondverzet in Arnhem 

Wanneer u binnenkort van start gaat met grondverzet in Arnhem is het prettig om vooraf te weten wat hier allemaal bij komt kijken en waar u rekening mee dient te houden. De specialisten van Vos Civiel adviseren u graag. Aan de hand van reeds uitgevoerde projecten kunnen we u op weg helpen bij uw werkzaamheden op het gebied van grondverzet. Samen met u maken we een plan van aanpak. Bent u tevreden? In dat geval zorgen we op korte termijn voor de uitvoering hiervan. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam