0578 610225

Grondverzetbedrijf Epe

Vos Civiele Techniek uit Epe is een jong modern bedrijf waar de kwaliteit en service voorop staat. Wij zijn gespecialiseerd in het aannemen van werken op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw. Wij leveren een totaalconcept inclusief alle tekeningen en berekeningen. Wij garanderen kwaliteit voor zowel het bestraten van perrons als van uw oprit bij uw woonhuis. Vos Civiele Techniek biedt tevens maatwerk op het gebied van kabels en leidingen. Het uitvoeren van werkzaamheden met rioleringen, gas, water, elektra en datakabels kennen voor ons geen geheimen. Wij werken volgens de modernste technieken op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Bij Vos Civiele Techniek kunt u ook terecht voor het inhuren van vakmensen met professionele machines van betonscharen tot en met minikranen.

Op zoek naar allround grondverzetbedrijf in Epe?

Verbouwen, aanleggen of bestraten. Vos Civiele Techniek beschikt over het VCA-certificaat om alle zekerheid en veiligheid te kunnen garanderen. Ook beschikken wij over het BTR-certifcaat waardoor wij ook aan alle veiligheidseisen voor opdrachten op of bij het spoor voldoen. Met grote regelmaat voeren wij opdrachten voor ProRail uit. Vos Civiele Techniek in Epe werkt snel en met een klein professioneel team. Onze mensen werken met korte en duidelijke communicatielijnen. Hierdoor werken wij efficiënt en snel met u samen. Wij zijn het grondverzetbedrijf uit Epe waar u op kunt bouwen.

Meer informatie?

Wilt u (ver)bouwen zonder zorgen? Neem dan voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0578 610 225. U kunt ook een email sturen naar info@vosciviel.nl. Wij nemen snel contact met u op.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam