0578 610225

Welke grondwerken kunnen we voor u uitvoeren?

Op het gebied van grondwerken kunnen we ruwweg 3 verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 1. het uitgraven van grond
 2. het ophogen van grond
 3. het egaliseren van grond

Al deze werkzaamheden worden nooit zomaar uitgevoerd. Grondwerken heeft altijd een doel, waarbij grondwerken een middel is om het doel te bereiken. Aan de hand van 3 voorbeeldsituaties laten we u zien in welke situaties grond uitgegraven, opgehoogd of geëgaliseerd kan worden.

 1. Uitgraven: fundering pand
  Als u een nieuw kantoor wilt laten bouwen, vormt de fundering een van de belangrijke bouwstenen. De fundering krijgt een plek in de grond, die daarom uitgegraven moet worden.
 2. Ophogen: aanleg tuin
  Als u een tuin wilt laten aanleggen, kunt u ervoor kiezen om deze te laten variëren in hoogte. In dat geval kan uw tuin worden opgehoogd.
 3. Egaliseren: aanleg parkeerplaats
  Wilt u nieuwe parkeerplaatsen laten aanleggen? Dan is het van groot belang dat de grond goed geëgaliseerd is voordat de stratenmaker aan de slag gaat.

Extra werkzaamheden tijdens het grondwerken

Naast grondwerken kunnen we aanvullende werkzaamheden voor u uitvoeren. Als u bijvoorbeeld een nieuw pand laat bouwen, kunnen wij direct voorbereidingen treffen voor het aanleggen van kabels en leidingen. We zouden zelfs de complete ondergrondse infra voor u in orde kunnen maken.
 

Machineverhuur met bediening om grondwerken uit te voeren

Wilt u machines met bediening van ons huren om het grondwerken uit te voeren? We hebben onder andere een midi- en minikraan, en een minishovel die u met bediening kunt huren. Daarnaast kunt u gebruikmaken van kleinere machines met bediening.

Vraag een vrijblijvende offerte voor grondwerken aan.
Neem contact op voor meer informatie over grondwerken.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam