0578 610225

Installatietechniek Apeldoorn

Een installatiebedrijf kan u veel werk uit handen nemen bij het uitvoeren van een groot of klein project. Vos Civiele Techniek is een jong en enthousiast bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de weg- en waterbouwtechniek. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het uitvoeren van alle werkzaamheden die voorkomen bij het uitvoeren van een project. Of het nu gaat om het aanleggen van een weg waarbij grond moet worden verplaatst of het leggen van leidingen en kabels, installatietechniek Apeldoorn is u hierbij graag van dienst.

Alle werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd door installatietechniek Apeldoorn

Installatietechniek Apeldoorn voert uw opdracht altijd stipt en binnen de afgesproken tijd voor u uit. Wij staan voor u klaar om direct aan de slag te gaan. Vos Civiele Techniek heeft de afgelopen jaren diverse prestigieuze projecten succesvol afgerond. Zo was ons bedrijf betrokken bij de realisatie van diverse projecten op treinstations in Meppel en Leiden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van kabels en leidingen voor gas, water, elektriciteit en riolering bij nieuwbouw en renovatie van woningen. Maar ook voor kleinere projecten staan wij uiteraard voor u klaar. Wilt u bij voorbeeld uw oprit laten bestraten dan maken wij graag een goede en marktconforme offerte voor u op.

Neem contact met ons op voor een passende offerte

Heeft u binnenkort een project waarbij de professionals van installatietechniek Apeldoorn u van dienst kunnen zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt via de website direct een offerte aanvragen via de knop in het menu, of bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0578-610225.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam