0578 610225

Installatietechniek Deventer

Installatietechniek is een vak apart. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle vormen van installatietechniek bij het uitvoeren van grote projecten. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij het bestraten van wegen of het aanleggen van leidingen en bekabeling. Ook het herstraten van wegen is één van onze specialiteiten. Wij hebben met deze werkzaamheden ruime ervaring en denken graag met u mee voor het zo goed mogelijk uitvoren van uw opdracht.

Kies voor de professionals van Installatietechniek Deventer

Heeft u een groot project waarbij u onze professionaliteit goed kunt gebruiken dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen u van dienst zijn bij alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij bijvoorbeeld wegenbouw of het aanleggen van een bedrijfsterrein. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend de beste apparatuur en vanzelfsprekend zijn onze medewerkers degelijk opgeleid om de door u gewenste werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren.

Heeft u een project? Neem dan contact op

Heeft u een project, groot of klein, waarvoor u een beroep wilt doen op Installatietechniek Deventer dan kunt u direct contact opnemen om de klus te bespreken. Er wordt eventueel een afspraak gemaakt om de situatie ter plaatse te beoordelen om op die manier een zo goed mogelijke offerte te kunnen uitbrengen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt er zo snel mogelijk gestart met de uitvoering van het werk.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam