0578 610225

Toepassingen van laser egalisatie rond Deventer 

Het toepassen van laser egalisatie rond Deventer kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van een nieuw sportveld. Op het moment dat er hobbels in het veld zouden zitten, zou dit tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. Denk bijvoorbeeld aan sporters die struikelen en zich hierbij ernstig blesseren. Ook bij de aanleg van een weg of stoep is het belangrijk om voor een egale ondergrond te zorgen. Water zou niet goed wegstromen, als het middelpunt van de weg lager ligt dan de randen. Laser egalisatie bij Deventer helpt u dit te voorkomen. 

Laser egalisatie bij Deventer met professionele apparatuur

Vos Civiel heeft een jarenlange ervaring in het toepassen van laser egalisatie bij Deventer. Met professionele apparatuur zorgen we dat de ondergrond tot op een paar millimeter nauwkeurig egaal gemaakt wordt. Zo kan een weg, sportveld of stoep op een veilige manier worden aangelegd. Zonder bang te hoeven zijn voor struikelpartijen, water wat stil blijft staan, enzovoorts. Het is erg lastig om grote stukken grond zelf te egaliseren. In het bijzonder wanneer u hier niet de juiste hulpmiddelen voor heeft. De kans op oneffenheden die groter dan een paar millimeter zijn is erg groot. 

Advies over laser egalisatie bij Deventer

Wilt u weten of het toepassen van laser egalisatie bij Deventer ook voor uw project interessant kan zijn? Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze van Vos Civiel bij het egaliseren van stukken grond? We nodigen u graag uit ons vrijblijvend te benaderen, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. Samen zorgen we dat uw oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig geëgaliseerd wordt!

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam