0578 610225

Laser egalisatie Epe

Het egaliseren van een bouwgrond is een secuur werk dat door vakmensen moet worden gedaan. Voordat u gaat bouwen moet u ervan op aan kunnen dat het perceel waarop u aan het werk gaat goed is geëgaliseerd. Alleen dan kunt u stabiel bouwen en komt u halverwege of na afronding van het project niet voor onaangename verrassingen te staan. Vos Civiel Techniek maakt gebruik van laser egalisatie Epe en kan er door middel van deze techniek voor zorgen dat u aan de slag kunt op een perfect voorbereid bouwterrein.

Doe een beroep op onze vakkennis voor laser egalisatie Epe

Door het toepassen van laser egalisatie Epe kunnen wij ervoor zorgen dat uw bouwgrond perfect bouwrijp wordt gemaakt. Of u nu een weg wilt aanleggen of een huis of kantoorpand op de grond wilt bouwen of laten bouwen, door het toepassen van lasertechniek om de grond te egaliseren zal deze perfect zijn voorbereid voor de werkzaamheden. De vervolgstappen zoals bij voorbeeld het heien van palen of het aanleggen van een fundering kunnen direct van start gaan. Wij houden uiteraard rekening met uw planning, wij weten als geen ander dat de planning van bouwprojecten altijd zeer strak is en dat iedere vertraging financiële tegenslag betekent. U kunt dan ook op ons rekenen als het gaat om het tijdig opleveren van de aan ons uitbestede egaliseringswerkzaamheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor laser egalisatie

Wilt u uw bouwgrond door Vos Civiel Techniek laten egaliseren, vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken op ons e-mailadres, info@vosciviel.nl. Wilt u direct antwoord op uw vragen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 0578 – 610 225.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam