0578 610225

Laser egalisatie Heerde

Het egaliseren van bouwgrond is een klus die met uiterste precisie moet worden uitgevoerd. Wanneer de bouwgrond immers niet goed geëgaliseerd is, ontbreekt een stabiele basis voor het aanleggen van bijvoorbeeld een huis, een kantoorpand of een weg. Vos Civiele Techniek kan uw bouwgrond bouwrijp maken door middel van laser egalisatie. Laser egalisatie is een techniek waarmee uw perceel perfect egaal kan worden gemaakt, zodat deze zorgvuldig voorbereid is om verder op te gaan bouwen.

Uw partner in grond-, weg- en waterbouw

Vos Civiele Techniek is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in klussen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Dat betekent dat u voor zeer uiteenlopende werkzaamheden bij ons terecht kunt, waaronder laser egalisatie Heerde. Dankzij onze kennis en ervaring, en door gebruik te maken van moderne technieken, kunt u erop vertrouwen dat wij de werkzaamheden die u aan ons uitbesteedt op professionele wijze uitvoeren en tijdig opleveren, zodat u geen vertraging oploopt in uw planning. Bovendien hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten en aan een hoge kwaliteit van het opgeleverde werk.

Offerte voor laser egalisatie

Wilt u Vos Civiele Techniek inschakelen voor het bouwrijp maken van uw perceel door middel van laser egalisatie? Of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden en de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op om uw vragen te bespreken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0578 – 610 225 en via email op info@vosciviel.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam