0578 610225

Professionele laser egalisatie in Hilversum 

Wanneer u een ondergrond wilt laten egaliseren, kan het laten uitvoeren van een professionele laser egalisatie in Hilversum het overwegen waard zijn. Met een laser egalisatie zal de ondergrond geheel vlak worden opgeleverd. Er zijn verschillende situaties, waarin een dergelijke manier van egaliseren nuttig kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het egaliseren van de ondergrond voor een bestrating. Het is vervelend als stenen scheef komen te liggen, doordat de ondergrond niet goed geëgaliseerd is vooraf. Vos Civiel Techniek beschikt over de benodigde hulpmiddelen om u te kunnen helpen bij een laser egalisatie in Hilversum. 

Laser egalisatie in Hilversum bij grond-, weg- en waterbouw 

Zoals reeds beschreven werd, zijn er verschillende situaties denkbaar waarin een laser egalisatie goed van pas komt. Niet alleen bij de aanleg van een stoep of weg, maar bijvoorbeeld ook bij sportvelden. Kleine oneffenheden in de ondergrond van een sportveld kunnen voor onnodige hobbels en bobbels in het veld zorgen. Dit kan in vervelende blessures bij sporters resulteren, als zij over zo’n hobbeltje struikelen. Met een laser egalisatie in Hilversum is de kans op oneffenheden minimaal. Daarbij zullen oneffenheden nooit groter zijn dan enkele millimeters. 

Meer informatie over een laser egalisatie in Hilversum 

Wilt u meer weten over de manier waarop onze vakmensen een laser egalisatie in Hilversum voor u kunnen uitvoeren? Of wilt u direct een afspraak inplannen met Vos Civiel Techniek? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Ook voor verschillende andere werkzaamheden op het gebieden van grond-, weg- en waterbouw kunt u op onze hulp rekenen. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam