0578 610225

Hulp bij een laser egalisatie in Nijmegen

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij een laser egalisatie in Nijmegen u verder kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van een nieuw sportveld, waarbij oneffenheden in het oppervlak voorkomen moeten worden. Oneffenheden zouden op een sportveld voor nare blessures kunnen zorgen. Daarbij is het lastig om dergelijke plekken na het aanleggen van een veld nog te herstellen. Vos Civiel is uw partner in het uitvoeren van een laser egalisatie in Nijmegen. Wij beschikken over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om uw stuk grond volledig egaal te maken. 

Laser egalisatie in Nijmegen bij aanleg bestrating

Niet alleen bij het aanleggen van een nieuw sportveld is een laser egalisatie in Nijmegen aan te raden. Denk ook aan het aanleggen van de bestrating rond woningen, een sportpark, een evenemententerrein, enzovoorts. Wanneer er oneffenheden in het oppervlak zitten, zouden stenen uit kunnen steken. Dit leidt mogelijk tot nare valpartijen, waarbij mensen zich ernstig kunnen bezeren. Daarbij komt het de afvoer van het hemelwater bepaald niet ten goede. Met een laser egalisatie in Nijmegen kan het oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig geëgaliseerd worden. Dit is met een normale schep en het blote oog niet mogelijk. 

Laser egalisatie in Nijmegen uit laten voeren

Wilt u uw stuk grond ook tot op een paar millimeter nauwkeurig laten egaliseren? Schakel Vos Civiel in om een laser egalisatie in Nijmegen uit te laten voeren. Wij zorgen dat uw bestrating of sportveld geen oneffenheden bevat! Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden bij een laser egalisatie in Nijmegen of de omgeving hiervan door te spreken. Wij vertellen u graag meer over de ervaring die wij hierin hebben. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam