0578 610225

Op professionele wijze laser egaliseren in Arnhem 

Wilt u een stuk grond nagenoeg volledig effen maken? Bent u van plan een terras aan te leggen, waarbij u oneffenheden tussen stenen wilt voorkomen? Vos Civiel is uw partner in laser egaliseren rond Arnhem. Wij hebben een ruime ervaring in het effen maken van grote stukken grond. Het is erg lastig tot zelfs onmogelijk dit met het blote oog te doen. In veel gevallen zal het verschil tussen het hoogste en laagste punt al snel een centimeter zijn. Onder meer bij de aanleg van een sportveld of weg kan dit grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan vocht wat op het midden van het veld of de weg blijft liggen. Het resulteert in een versnelde slijtage van het gebruikte materiaal. 

Laser egaliseren in Arnhem met technische hulpmiddelen

Voor laser egaliseren in Arnhem maken we gebruik van professionele hulpmiddelen, voorzien van de nodige technologie. Op deze manier kunnen we garanderen, dat het oppervlak bij laser egaliseren rond Arnhem tot op een paar millimeter nauwkeurig effen wordt gemaakt. Eerder beschreven we al, dat dit in verschillende situaties wenselijk is. Bij sportvelden kan een oneffenheid bijvoorbeeld ook voor ernstige blessures zorgen, als spelers over een hobbeltje struikelen en vallen. Reden genoeg om het egaliseren van stukken grond professioneel aan te pakken. 

Meer informatie over laser egaliseren in Arnhem

Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen bij laser egaliseren rond Arnhem? Of wilt u de expertise van onze specialisten direct inzetten om uw stuk grond egaal te maken? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee over de beste manier om uw grond volledig te egaliseren. Het voorkomt verschillende nare situaties! 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam