0578 610225

Laser egaliseren Utrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw terrein in Utrecht door middel van een laser kan egaliseren? Vos Civiele techniek zorgt voor het beste resultaat met gebruik van deze techniek. Wij maken uw grond uitermate vlak. Ons bedrijf werkt met zowel kleine als middelgrote machines, waardoor wij niet alleen smalle, maar ook brede, wegen buitengewoon glad krijgen. Ons klein team garandeert u daarnaast van een grote hoeveelheid persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit.

Wij egaliseren met een laser in Utrecht

Door gebruik te maken van een laser bij het egaliseren van uw terrein in Utrecht, zorgt Vos Civiele Techniek ervoor dat uw grond vlakker wordt dan u hem zou kunnen wensen. Doordat de vlakmaak hoogte middels een laser wordt afgesteld, wordt uw ondergrond met een nauwkeurigheid van maar liefst drie millimeter egaal gemaakt. Lasergestuurde egalisatie bespaart u zowel tijd als geld. Deze techniek zorgt er namelijk voor dat wij de klus zeer snel kunnen klaren en bespaart u kosten op het overmatig gebruik van een verhardingsmateriaal als beton of asfalt. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie over lasergestuurd egaliseren van uw terrein in Utrecht? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan op ons website. Ook heeft u de optie om online ons contactformulier in te vullen, zodat wij contact met u opnemen. Of u kunt ons bellen op het nummer 0578 610 225, uw vragen stellen via het e-mailadres info@vosciviel.nl of langskomen bij onze vestiging aan de Duisterestraat 6 in Epe. Wij staan te allen tijde voor uw klaar!

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam