0578 610225

Laser egaliseren Zwolle

Heeft u een ongelijk terrein in Zwolle dat u graag volmaakt vlak zou zien? Laat dan uw grond met een laser egaliseren door Vos Civiele Techniek. Deze techniek zorgt namelijk voor een uitmuntend eindresultaat. Ons team maakt gebruik van zowel kleine als middelgrote machines, waardoor wij niet alleen smalle maar ook brede wegen uiterst vlak maken. Vos Civiele Techniek is een klein bedrijf; hierdoor zijn wij in staat om iedere klant veel persoonlijke aandacht te geven. De beste kwaliteit wordt u gegarandeerd.

Laat uw terrein met een laser egaliseren in Zwolle

Het laten egaliseren van uw terrein in Zwolle met gebruik van een laser, zorgt voor een buitengewoon vlak resultaat. Doordat de vlakmaak hoogte aan de hand van een laser wordt ingesteld wordt de ondergrond tot maar liefst drie millimeter nauwkeurig geëgaliseerd. Een bijkomend voordeel hiervan, is dat u minder verhardingsmateriaal als beton of asfalt nodig heeft. Ook gebeurt het egaliseren van uw terrein met inzet van een laser zeer snel. Door uw grond te laten egaliseren door Vos Civiele Techniek bespaar u dus zowel tijd als geld. 

Neem contact op

Wilt u meer weten over het met een laser egaliseren van uw terrein in Zwolle? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het nummer 0578 610 225, een e-mail sturen naar het adres info@vosciviel.nl of langskomen bij onze vestiging aan de Duisterestraat 6 in Epe. Ook kunt u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aanvragen via ons website of ons online contactformulier invullen, zodat wij contact met u opnemen. Wij helpen u graag verder!

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam