0578 610225

Vakkundig laser gestuurd egaliseren in Amsterdam

Het vlak maken van een tuin, oprit of sportveld is vaak niet eenvoudig. Wanneer u dit met de hand zou doen, is de kans op een verval in de hoogte van zo’n terrein relatief groot. Dit brengt verschillende gevolgen met zich mee. Denk aan het feit dat mensen makkelijker struikelen, dat de afvoer van water de verkeerde kant op loopt, enzovoorts. Ook met een kraan of trekker blijft dit lastig. Vos Civiel biedt u de mogelijkheid om laser gestuurd te egaliseren in Amsterdam. Bij laser gestuurd egaliseren in Amsterdam zal het verval in de hoogte van uw terrein niet groter zijn dan een paar millimeter. Op deze manier is de kans op duidelijk merkbare hobbels in de ondergrond minimaal! 

Laser gestuurd egaliseren in Amsterdam met professionele apparatuur 

Laser gestuurd egaliseren in Amsterdam wordt gedaan met uiterst professionele apparatuur. Niet voor niets vertrouwen veel particulieren, bedrijven en sportclubs op de hulp die Vos Civiel hen kan bieden. Door professionele apparatuur te gebruiken, wordt de kans op oneffenheden in de ondergrond zeer klein. Zeker bij een sportveld is het van groot belang dat het sportveld op een vlakke ondergrond wordt aangelegd. Oneffenheden zouden voor ernstige blessures bij sporters kunnen zorgen. 

Meer informatie over laser gestuurd egaliseren in Amsterdam 

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij laser gestuurd egaliseren in Amsterdam? Of wilt u direct een afspraak maken om uw eigen terrein te laten egaliseren door Vos Civiel? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we hoe we uw terrein het beste vlak kunnen maken om oneffenheden tegen te gaan. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam