0578 610225

Lasergestuurd egaliseren Amsterdam

Het egaliseren van een terrein is een tijdrovende klus maar u ontkomt er in veel gevallen niet aan. Een fietspad of weg die moet worden aangelegd moet vlak gemaakt worden voordat er kan worden geasfalteerd of een stenen straat kan worden aangelegd. Door te kiezen voor lasergestuurd egaliseren in Amsterdam bespaart u tijd en daarmee kosten. De uiterst precieze apparatuur van Vos Civiel voert het egaliseren zeer secuur uit. Dit heeft als groot voordeel dat er niet meer terrein dan nodig wordt geëgaliseerd.

Vakbekwaam lasergestuurd egaliseren Amsterdam

Het lasergestuurd egaliseren van een terrein in Amsterdam is vakwerk. De mensen van Vos Civiele Techniek verstaan hun vak en zullen uw opdracht voor egalisatie dan ook met veel zorg en vakmanschap uitvoeren. U kunt zowel voor smallere paden zoals een voetpad of een fietspad een beroep op ons doen als voor brede wegen die geëgaliseerd moeten worden. Onze machines die gebruik maken van lasertechniek voeren het werk zeer precies uit en u zult een perfect geëgaliseerd terrein krijgen waar de bestrating direct kan worden aangebracht.

Vraag een offerte voor uw egalisatieklus

U kunt bij Vos Civiel direct een offerte aanvragen als u een terrein heeft dat moet worden geëgaliseerd. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0578 – 610 225. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier op de website of het e-mailadres info@vosciviel.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie of een passende offerte. Ook als u meer informatie wilt over onze werkwijze bij het egaliseren van terreinen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam