0578 610225

Specialist in lasergestuurd egaliseren in Deventer

Door voor lasergestuurd egaliseren in Deventer te kiezen, zorgt u dat uw ondergrond tot op een paar millimeter nauwkeurig geëgaliseerd wordt. Een fijne gedachte, wanneer u hier bijvoorbeeld een sportveld op aan wilt leggen. Oneffenheden in sportvelden kunnen voor nare blessures zorgen als sporters struikelen over de kleine bobbels in het veld. Ook bij een weg wilt u verzekerd zijn van een effen ondergrond, om de afvoer van water te bevorderen. Als dit op het oppervlak blijft staan, kan dit het asfalt aantasten of stenen laten verzakken. Met welke reden bent u op zoek naar een specialist in lasergestuurd egaliseren rond Deventer? 

Aanpak bij lasergestuurd egaliseren rond Deventer 

Lasergestuurd egaliseren in Deventer gebeurt bij Vos Civiel met professionele apparatuur. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat! Deze apparatuur kan de ondergrond tot op een paar millimeter nauwkeurig egaal maken. Iets wat zonder professionele hulpmiddelen nauwelijks mogelijk is. Daarbij zorgt deze apparatuur ervoor dat de klus sneller voltooid is. Zo kunt u eerder aan de aanleg van een sportveld of weg beginnen! Ook bij de aanleg van wegen helpt Vos Civiel u graag. 

Lasergestuurd egaliseren in Deventer op uw terrein 

Meer weten over de voordelen van lasergestuurd egaliseren in Deventer? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u hierbij kunnen bieden? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden! Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van eerder uitgevoerde werkzaamheden op het gebied van het egaliseren van stukken grond. Samen zorgen we dat uw terrein volledig egaal wordt opgeleverd.  

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam