0578 610225

Lasergestuurd egaliseren Nijmegen

Bij het aanleggen van wegen, voetpaden en fietspaden is het egaliseren erg belangrijk. Voordat de bestrating wordt aangebracht in de vorm van klinkers, beton of asfalt moet de ondergrond zo vlak mogelijk zijn. Hiermee wordt voorkomen dat er bij regen grote plassen op de weg komen te staan of dat de weg kort na het aanleggen al begint te verzakken. U kunt bij Vos Civiele Techniek gebruik maken van onze service voor lasergestuurd egaliseren in de regio Nijmegen. Bij deze techniek komen wij met onze kleine of middelgrote lasergestuurde egaliseermachine ter plaatse om de ondergrond zeer nauwkeurig egaal te maken.

Zeer precies lasergestuurd egaliseren in Nijmegen

Met behulp van lasertechniek wordt het een koud kunstje om een terrein te egaliseren. Voordat u aan het werk gaat met het aanleggen van en voetpad, fietspad of zelfs een weg voor autoverkeer, kunt u een beroep doen op Vos Civiele Techniek. Wij zogen voor het zeer vakkundig lasergestuurd egaliseren van uw terrein in Nijmegen of omgeving. Door onze ruime ervaring met dit werk kunt u deze klus met een gerust hart aan ons overlaten. 

Vraag een offerte voor uw egaliseeropdracht

Heeft u een terrein dat voor het aanleggen van een weg geëgaliseerd moet worden? Vraag dan nu een offerte aan voor lasergestuurd egaliseren in Nijmegen. U kunt ons hiervoor bereiken via het contactformulier op onze website. Wilt u liever telefonisch contact, belt u ons dan op telefoonnummer 0578 – 610 225. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie en indien van toepassing een passende en scherp geprijsde offerte voor uw opdracht. 

 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam