0578 610225

Lasergestuurd egaliseren Utrecht

Wanner u een trottoir, fietspad of oprijlaan gaat aanleggen dan moet de grond eerst worden geëgaliseerd. Dit zorgt ervoor dat het wegdek zo vlak mogelijk komt te liggen voor comfortabel lopen en rijden en dit voorkomt dat er bij regen grote plassen op de weg komen te staan. Vos Civiele Techniek kan deze klus voor u uitvoeren. U kunt voor het lasergestuurd egaliseren van een terrein in Utrecht een beroep op ons doen. Door gebruik te maken van lasertechniek kunnen wij het door u aangewezen terrein zeer nauwkeurig egaliseren.

Lasergestuurd egaliseren in Utrecht met moderne technieken

De lasertechniek die wij toepassen bij het egaliseren van terreinen is zeer geavanceerd. Deze techniek zorgt voor een uitstekend resultaat. Na behandeling van het terrein kunt u direct aan de slag met het aanleggen van tegels, stenen of asfaltering op het wegdek. Voor het lasergestuurd egaliseren van terreinen in Utrecht gebruiken wij de nieuwste machines die door onze medewerkers uiteraard met veel vakmanschap en kennis van zaken worden bediend. 

Vraag een offerte aan voor uw egaliseeropdracht

Wilt u een terrein laten egaliseren in Utrecht of omgeving? Neem dan contact op met Vos Civiele Techniek voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt uw opdracht aan ons doorgeven via de e-mail, ons adres is info@vosciviel.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie of nemen telefonisch contact met u op. Heeft u vragen dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, ons telefoonnummer is 0578 - 610 225.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam