0578 610225

Specialist in laserkilveren nabij Nijmegen inschakelen 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van laserkilveren in de omgeving van Nijmegen? Bij Vos Civiel bent u aan het juiste adres! Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het egaliseren van grote stukken grond. Denk bijvoorbeeld aan grote akkers, voetbalvelden, maar ook tuinen of te bestraten pleinen. Door de ervaring die wij hebben opgedaan en de apparatuur die wij kunnen gebruiken, zal het eindresultaat naadloos aansluiten op uw wensen. Met name bij klussen die heel nauwkeurig uitgevoerd moeten worden kan laserkilveren in Nijmegen de uitkomst bieden! 

Werking van laserkilveren in Nijmegen en omgeving 

Bij laserkilveren wordt er gebruik gemaakt van een egalisatiemachine, die vaak gekoppeld zit aan een kleine trekker of graafmachine. Aan de hand van een laser wordt het spoor heel nauwkeurig gevolgd, zodat het veld volledig egaal en op de juiste hoogte wordt opgeleverd. Met zo’n laser is het mogelijk om de grond tot op 3 millimeter nauwkeurig te egaliseren. Ideaal voor bijvoorbeeld een sportveld, waarbij hobbels ten alle tijden voorkomen moeten worden. De hobbels zouden voor nare blessures bij sporters kunnen zorgen! Ook in andere situaties biedt deze heel nauwkeurige wijze van egaliseren diverse voordelen. 

Offerte voor laserkilveren in Nijmegen 

Wilt u ook een stuk grond laten egaliseren of kilveren? Neem in dat geval eens contact met ons op! Onze medewerkers stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook kunnen we u meer vertellen over de manier waarop het kilveren bij ons in z’n werk gaat. Zo weet u precies wat u kunt verwachten als u voor de hulp van Vos Civiel kiest. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam