0578 610225

Met een laser kilveren in Utrecht en omgeving 

Vos Civiel heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van grondverzet. Het egaliseren van grote stukken grond, wat ook wel kilveren genoemd wordt, is een van de diensten die we u hierbij kunnen aanbieden. Kilveren is bijvoorbeeld noodzakelijk voor de aanleg van een groot parkeerterrein, voorafgaand aan het inzaaien van een voetbalveld of hockeyterrein, enzovoorts. Het is van de situatie afhankelijk, hoe nauwkeurig dit kilveren moet worden uitgevoerd. Bij het egaliseren van de grond van een sportterrein is het bijvoorbeeld essentieel, dat de hoogte precies goed is. Met een laser kilveren in Utrecht is in zo’n situatie een van de mogelijkheden die we u bieden! 

Voordelen van laserkilveren in Utrecht bij werkzaamheden 

Het voornaamste voordeel van laserkilveren in Utrecht ten opzichte van een traditionele wijze van egaliseren, is de precisie van deze laser. Met deze laser is het mogelijk om tot grond tot op 3 millimeter nauwkeurig te egaliseren, waardoor iedere hobbel in het oppervlak weggewerkt kan worden. Ideaal wanneer er graszoden of bijvoorbeeld kunstgras op een groot veld moet worden gelegd. Hobbels kunnen de prestaties van sporters verminderen en zelfs blessures veroorzaken. 

Dit is niet het enige voordeel van met een laser kilveren. Ook gaat dit proces veel sneller, waardoor veel tijd bespaard kan worden. 

Advies over met een laser kilveren in Utrecht 

Bent u benieuwd of met een laser kilveren in Utrecht ook interessant is voor de klus die u wilt laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op, om u hierover voor te laten lichten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het egaliseren met een laser. Evenals dat we u een vrijblijvend prijsvoorstel kunnen doen.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam