0578 610225

Specialist in machinaal egaliseren rond Arnhem 

Het egaliseren van een oppervlak kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Zo wilt u mogelijk bestrating aanleggen voor de weg of een stoep. Zou het oppervlak in dit geval niet egaal zijn, dan loopt u het risico dat hemelwater op het midden van de weg blijft staan. Iets wat al snel zal leiden tot een verzakking van het straatwerk. Om het oppervlak zo egaal mogelijk te kunnen maken, kiest Vos Civiel voor machinaal egaliseren in Arnhem. De apparaten die we hierbij gebruiken kunnen een oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig egaliseren. 

Machinaal egaliseren in Arnhem bij aanleg sportvelden 

Niet alleen bij de aanleg van straatwerk is machinaal egaliseren in Arnhem aan te raden. Ook voor de aanleg van sportvelden doet u er verstandig aan het oppervlak machinaal te laten egaliseren. Zo wordt voorkomen dat er oneffenheden in het veld ontstaan. Iets wat niet alleen voor irritaties bij sporters zorgt, maar daarbij nare blessures kan veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een hobbeltje in een kunstgrasveld. Een voetballer of hockeyspeler zou kunnen struikelen en zich vervolgens lelijk bezeren. Vos Civiel helpt het u graag te voorkomen! 

Hulp bij machinaal egaliseren in Arnhem 

Wilt u meer weten over onze aanpak bij machinaal egaliseren in Arnhem? Bent u benieuwd of het ook in uw situatie wenselijk is om voor het gebruik van onze nauwkeurige machines te kiezen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en aanpak bij het machinaal egaliseren van stukken grond. Samen zoeken we naar de beste aanpak om oneffenheden of afwijkingen in het oppervlak te voorkomen. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam