0578 610225

Professional in machinaal egaliseren rond Deventer 

Er zijn verschillende situaties waarin machinaal egaliseren in Deventer of de omgeving hiervan verstandig is. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van een nieuwe weg of een bestrating. Zou de ondergrond niet voldoende egaal zijn, dan loopt u het risico op snelle beschadigingen aan de bestrating. Water loopt mogelijk niet goed weg, waardoor de kans op verzakking groot is. Vos Civiel is uw specialist op het gebied van machinaal egaliseren rond Deventer. We helpen u graag verder bij het tot op een paar millimeter nauwkeurig egaliseren van de ondergrond. Met welke reden wilt u de ondergrond egaliseren? 

Vakkundig machinaal egaliseren in Deventer 

Machinaal egaliseren in Deventer doen wij met hulp van lasergestuurde apparatuur. Met deze hulpmiddelen kan het oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig egaal worden gemaakt. Niet alleen bij bestrating is het belangrijk dat het oppervlak egaal is. Ook bij de aanleg van sportvelden kan een afwijking in de ondergrond grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een voetbal- of hockeyveld wat afloopt, een sportveld met verschillende hobbels waarover sporters kunnen struikelen, enzovoorts. U voorkomt het door een specialist in te schakelen voor het egalisatiewerk. 

Advies over machinaal egaliseren rond Deventer 

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij machinaal egaliseren rond Deventer? Bent u benieuwd hoe nauwkeurig wij uw ondergrond kunnen egaliseren met onze apparatuur? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over en denken met u mee over de beste aanpak om uw ondergrond te egaliseren, bestraten en bijvoorbeeld van drainage te voorzien. Vos Civiel biedt u veel meer dan hulp bij machinaal egaliseren in Deventer alleen! Hoe kunnen we u helpen? 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam