0578 610225

Perronbestrating ProRail

Als specialist in bestrating wordt Vos Civiele Techniek veelal ingeschakeld door ProRail voor perronbestrating. Wij zijn gevestigd in Epe, maar plaatsen perronbestrating in stations in heel Nederland.

Partner van ProRail voor veilige perronbestrating

Wat ProRail precies doet? ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland en zorgt er dus voor dat reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Belangrijk voor een goed spoorwegnet zijn natuurlijk stevige, veilige perrons. Hier draagt Vos Civiele Techniek aan bij. 

ProRail focust zich op het milieu en de samenleving, evenals Vos Civiele Techniek. Bij het aanleggen van een perron is deskundigheid, nauwkeurigheid en efficiëntie gewenst. Het is natuurlijk van groot belang dat het perron zo snel mogelijk klaar is, zodat reizigers normaal gebruik kunnen maken van het station. Onze efficiënte werkwijze gaat echter nooit ten koste van de kwaliteit die we leveren. Veiligheid staat altijd bovenop! 

Vos Civiele Techniek verzorgt perronbestrating voor ProRail en meer 

De dienstverlening van Vos Civiele Techniek gaat verder dan alleen perronbestrating voor ProRail. Onze specialisten kunnen u helpen bij het aanleggen van bestrating voor bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, opritten en straten. 

Van origine is Vos Civiele Techniek een bedrijf gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Perronbestrating hangt dan ook nauw samen met grondverzet. Zonder goede ondergrond kunnen we geen goede bestrating opleveren. Vaak worden we naast bestrating ingeschakeld voor grondverzet en dus het eventuele ophogen, uitgraven, of egaliseren van de grond. Wat maar nodig is voor het creëren van het beste resultaat.

 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam