0578 610225

Profileerwerk Heerde

Aan het aanleggen van wegen en paden gaat veel vooraf. Voordat u over een keurig aangelegde weg loopt of rijdt is er heel wat gebeurd om deze weg aan te leggen. Het voorwerk wordt onder andere gedaan door Vos Civiele Techniek. Het profileerwerk Heerde is een belangrijke voorbereiding voor het aanleggen van een weg. De ondergrond moet namelijk goed glad gemaakt worden zodat er klinkers of asfalt kan worden aangebracht. Als de ondergrond niet vlak is ontstaat een hobbelige weg en dat zullen maar weinig mensen op prijs stellen.

Een mooi aangelegde weg met profileerwerk Heerde

Bent u de aannemer van een groot bouwproject en bent u op zoek naar een professional voor het profileerwerk Heerde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze geavanceerde apparatuur, die wordt bestuurd en bediend door ons vakbekwame personeel, zorgen wij voor de perfecte ondergrond voor de aanleg van een weg, een wandelpad of andere bestrating. U kunt ons ook inhuren voor het machinaal bestraten van wegen, dit gaat uiteraard een stuk sneller dan op de traditionele manier. Ook voor overig grondverzetwerk bent u bij ons op de goede plaats. Onze enthousiaste medewerkers staan te popelen om voor u aan de slag te gaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw profileerwerk

Wilt u dat het profileerwerk in Heerde of omgeving naar uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd? Maak dan een afspraak met Vos Civiele Techniek. Wij sturen u graag een passende offerte voor uw opdracht. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0578 – 61 02 25. U kunt als u daar de voorkeur aan geeft ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@vosciviel.nl.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam