0578 610225

Onze projecten

Hieronder vindt u een greep uit onze projecten. Kijk gerust eens rond. Op onze Facebookpagina www.facebook.com/voscivieletechniek zijn overigens nog veel meer recente projecten te vinden!
 

RCN Campings
We doen al jaren veel straatwerk voor diverse RCN Campings. Zie hier een fotoreeks van een klus bij RCN Zeewolde.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Station Zwolle
Voor het station Zwolle zijn we in 2015 en 2016 druk geweest om de perrons opnieuw te bestraten. VolkerRail was aannemer van dit project en Vos Civiele Techniek heeft de bestrating verzorgd op het nieuwe perron. In oktober 2015 zijn daar 's avonds enkele mooie foto's gemaakt. Bekijk ze hier!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Station Barneveld-Zuid
Het straatwerk van Station Barneveld-Zuid is in 2015 ook door ons aangelegd. Zie hierbij de link naar een aantal foto's van dit project.    

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Station Meppel

Het eilandperron op station Meppel is geheel vernieuwd eind 2011. VolkerRail was aannemer van dit project en Vos Civiele Techniek heeft de bestrating verzorgd op het nieuwe perron. Meppel heeft een van de eerste perrons met een zijmarkering uitgevoerd in antraciet met een witte markeringstegel om de zichtbaarheid te vergroten. Tevens ligt hier de markeringstegel al op een grotere afstand van het perron.


Halte Voorst-Empe

Deze spoorweghalte op de lijn Apeldoorn-Zutphen is mede gerealiseerd door Vos Civiele Techniek. Het bedrijf heeft in 2006 de uitvoering op zich genomen van alle grondverzet en verhardingswerkzaamheden. Samen met onze opdrachtgever Van Der Worp Civiel is er van een weiland een compleet stationnetje gemaakt voor spoorbeheerder Prorail.


Halte Apeldoorn de-Maten

Deze spoorweghalte op de lijn Apeldoorn-Zutphen is mede gerealiseerd door Vos Civiele Techniek. Het bedrijf heeft in 2006 de uitvoering op zich genomen van alle grondverzet en verhardingswerkzaamheden. Samen met onze opdrachtgever Van Der Worp Civiel is er van een weiland een compleet stationnetje gemaakt voor spoorbeheerder Prorail.


Leiden Centraal Station Pilot stationsoutillage

Op Leiden centraal station is 1 perron uitgekozen om nieuw ontwerpen te proberen ten aanzien van alle outillage (banken, prullenbakken, abri’s enz) maar ook een nieuw soort bestrating. Het aanbrengen van deze bestrating is uitgevoerd door Vos Civiele Techniek uit. Het betreft een nieuw soort tegels gemaakt van zelfverdichtend beton met een profiel aan de bovenzijde (nopjes). De tegels zijn 15x30x6 cm in formaat en worden machinaal verwerkt, ook de geleidetegels 30x60x6 cm zijn machinaal gelegd.


Nijverdal noodperron

In Nijverdal zal de N35 in combinatie met de spoorlijn verdiept worden aangebracht in het dorp om zo de drukte in het dorp te verminderen. Dit tracé wordt aangelegd op het bestaande spoortracé in een periode van 3 jaren. In deze tijd kunnen er dus geen treinen rijden in het dorp en zal het vervoer ter plaatse met bussen gaan. Wel is er aan beide zijden een spoorweghalte nodig, aan de westzijde was deze er niet en moest daar vanuit het niets worden opgebouwd.

Vos Civiele Techniek heeft hier de grondverzet werkzaamheden verricht zoals: Rooien van aanwezig struikgewas, ontgraven bosgrond bovenlaag, afvoeren van niet toepasbare grond, ontgraven cunet/ inbrengen ballast, laserkilveren van cunet en ballastlagen t.b.v. spoor.

Perron: Stellen keerwanden, afvullen van perron met zand, bestrating perron. 


Bostoren Putten

Langs de Garderenseweg in Putten is een 38 meter hoge toren gebouwd waar men boven de bossen uit kan kijken. Boven op deze toren is een plateau gemaakt waar bomen zijn geplant en paden zijn aangelegd.



De toren is gebouwd door De Combi uit Deventer in opdracht van Landgoed Schovenhorst. Voor De Combi is Vos Civiele Techniek begonnen met het rooien van de stobben en het aanleggen van een bouwweg van 1000 ton menggranulaat de bos in tot aan de bouwlocatie. Uiteraard is op de locatie de bouwput ontgraven en aangevuld ten bate van de reusachtige betonnen fundering voor de toren.

De toren is in delen met zwaar transport overgebracht vanuit de haven van Harderwijk waarna hij ter plaatse als een soort bouwpakket gemonteerd is. Het plateau dat op 38 meter hoogte aan de toren zit is begonnen op maaiveldniveau, hier afgewerkt en naar boven gevijzeld.

Het vullen van het plateau met grond, het aanbrengen van de drainage en de paden voor het bos op hoogte is eveneens door Vos Civiele Techniek uitgevoerd. Na het afwerken van de toren door De Combi is de bouwweg weer netjes verwijderd en de laag bosgrond weer teruggebracht net of er niets gebeurd is.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam