0578 610225

Straatwerken Nunspeet

Voor een specialist in straatwerken in Nunspeet gaat u naar Vos Civiele Techniek. Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in grond-, weg- en waterbouw. Onderdeel van onze werkzaamheden is het leggen van straatwerken. Wij zijn gevestigd in Epe, maar bedienen ook veel klanten in Nunspeet.

Vos Civiele Techniek nabij Nunspeet is uw partner in straatwerken

Vos Civiele Techniek bedient sinds 2002 particulieren en bedrijven in Nunspeet en omgeving op het gebied van grond- weg en waterbouw. Schakelt u ons in voor straatwerken? Dan kunnen we u helpen aan:

  • bedrijventerrein
  • parkeerplaatsen
  • opritten
  • wegen

Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen biedt Vos Civiele Techniek een breed assortiment aan straatwerken. Zo heeft u keuze uit tal van verschillende stijlen, kleuren en formaten. Onze specialisten helpen u graag bij uw keuze. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn en brengen op basis hiervan een persoonlijk advies uit. Ook houden we rekening met de omgeving van de desbetreffende locatie in Nunspeet. Het moet tenslotte aansluiten bij uw woning, tuin of bedrijf.

Straatwerken en grondverzet op maat in Nunspeet

Een belangrijk onderdeel van bestrating is grondverzet. Alleen als de ondergrond goed is kunnen straatwerken juist worden geplaatst. Vos Civiele Techniek kan ook grondverzet voor u uitvoeren. We maken de grond klaar voor bestrating en kunnen indien nodig ook meteen de riolering aanpakken.

Wilt u weten wat Vos Civiele Techniek voor u kan beteken op het gebied van straatwerk en/of grondverzet? Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige informatie en maken tevens een prijsopgave op.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam