0578 610225

Verhuur minikraan Deventer

U kunt bij een verhuur een minikraan met bediening in Deventer huren wanneer u deze slechts voor een beperkte periode nodig heeft. Het komt regelmatig voor dat ondernemingen een minikraan nodig hebben, maar deze slechts in willen zetten voor een enkel project. In dit geval is het vaak onvoordelig om een minikraan te kopen, vooral omdat u dan te maken heeft met een hoge aanschafprijs en doorlopende afschrijvingskosten. Dit is erg vervelend wanneer de minikraan na het betreffende project niet of nauwelijks gebruikt wordt. Dit kunt u voorkomen door bij een verhuur een minikraan met bediening in Deventer te huren. 

Een professionele verhuur voor een minikraan in Deventer

Wanneer u een verhuur voor een minikraan met bediening in Deventer wilt bezoeken, dan kunt u terecht bij Vos Civiele Techniek. Wij bieden een zeer uitgebreide dienstverlening en hebben ons onder meer gespecialiseerd in waterbouw, wegenbouw en grondbouw.  Wanneer u een minikraan met bediening in Deventer huurt, dan kunt u een beroep doen op de gespecialiseerde kennis van de machinist. U kunt ons vinden aan de Duisterestraat 6 in Epe.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreffende verhuur van een minikraan met bediening in Deventer? U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@vosciviel.nl of door te bellen naar 0578-610225. Wij kunnen u meer vertellen over onze mogelijkheden, kwaliteiten, tarieven en werkzaamheden. Uiteraard voorzien wij u graag van meer informatie en advies, op vrijblijvende basis.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam