0578 610225

Specialist op het gebied van vlakmaak werk in Zwolle 

Vos Civiele Techniek (CVT) is uw specialist op het gebied van vlakmaak werk in Zwolle en de omgeving hiervan. In verschillende situaties kan het noodzakelijk zijn om een ondergrond te egaliseren. Niet alleen kost het ontzettend veel tijd om dit met de hand of een kraan te doen, ook is dit vaak niet precies genoeg. Denk aan een sportveld, waarbij kleine oneffenheden nare blessures tot gevolg kunnen hebben. Spelers kunnen struikelen en zicht ernstig blesseren! Ook bij de aanleg van wegen is het belangrijk om de ondergrond te egaliseren. Zou u dit niet doen, dan loopt u het risico dat water op het wegdek blijft staan. Met welk doel wilt u vlakmaak werk in Zwolle uit laten voeren? 

Vlakmaak werk in Zwolle met professionele apparatuur

Voor het uitvoeren van vlakmaak werk in Zwolle maakt Vos Civiele Techniek gebruik van professionele apparatuur. Deze apparaten maken het mogelijk om de ondergrond tot op een paar millimeter nauwkeurig te egaliseren. Deze nauwkeurigheid wordt bereikt door het feit, dat de apparatuur werkt op basis van een laser. Eerder beschreven we al dat deze lasergestuurde apparaten goed van pas komen bij wegenbouw en de aanleg van sportvelden. Vos Civiele Techniek helpt u ook graag bij de grondbewerking, de aanleg van stoepen, het aanleggen van een terras of oprit, enzovoorts. 

Advies over de uitvoering van vlakmaak werk in Zwolle

Wilt u meer weten over de werkwijze van Vos Civiele Techniek bij vlakmaak werk in Zwolle? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag persoonlijk te woord om onze mogelijkheden aan u voor te leggen. Samen bekijken we op welke manier uw klus het beste kan worden aangepakt om tot een optimaal resultaat te komen. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam