0578 610225

Wat kunnen we op het gebied van waterbouw voor u doen?

Op het gebied van waterbouw kunnen we u met verschillende dingen helpen, zoals oeverbescherming, een vochtige tuin of het aanleggen van een steiger. Over deze 3 diensten leest u hieronder meer.

Waterbouw: oeverbescherming

Is een stuk van uw grond weggezakt in een sloot? Kies voor onze waterbouwdiensten en we bieden u een oplossing in de vorm van oeverbescherming. Wat is oeverbescherming in het kort?

  • uitbaggeren sloot
  • houten damwand plaatsen
  • land opnieuw bruikbaar maken

Allereerst wordt uw sloot uitgediept. Vervolgens wordt er een houten damwand geplaatst om te voorkomen dat er opnieuw een stuk grond wegzakt in de sloot. Tot slot wordt het weggezakte stuk grond weer aangevuld en is uw tuin weer compleet.

Oeverbescherming heeft 2 voordelen:

  • U heeft opnieuw de volledige beschikking over uw tuin.
  • U voorkomt  dat uw grond opnieuw wegzakt in de sloot.

Waterbouw: vochtige tuin

Heeft u last van een vochtige tuin? Met veel modder? Met onze waterbouwdiensten kunnen wij u een oplossing bieden. De oorzaak van het probleem is waarschijnlijk een slechte afwatering. Om daar iets aan te doen kunnen we uw sloot goed schoonmaken en weer optimaal laten functioneren, zodat een goede afwatering mogelijk is. Heeft u geen sloot? Dan kunnen we een sloot voor u aanleggen.

Waterbouw: steiger aanleggen

Heeft u een kantoor of pand aan het water en wilt u graag een steiger aan laten leggen? Kies voor onze waterbouwdiensten en wij leggen een steiger aan, precies zoals u het wilt. Wilt u een terras op of aan het water creëren? Ook dat kunnen we voor u realiseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor waterbouw
Stel uw vraag over waterbouw

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam