0578 610225

Specialist in een weg bestraten in Apeldoorn 

Wilt u een weg bestraten in Apeldoorn? Het is een klus waarbij professionele hulp wenselijk is. Deze hulp wordt u geboden door Vos Civiel. Onze specialisten zorgen dat het oppervlak volledig geëgaliseerd wordt, om bijvoorbeeld een slechte afwatering te voorkomen. Een slechte afwatering zou ertoe leiden dat de bestrating al snel verzakt. Iets wat u vanzelfsprekend wenst te voorkomen. Nadat het oppervlak geëgaliseerd is, starten we met de aanleg van de bestrating zelf. We verzekeren u een fraai eindresultaat, door de professionele apparatuur die we hierbij gebruiken. 

Aan de slag met een weg bestraten in Apeldoorn 

Naast het verzakken van de bestrating wilt u ook oneffenheden in bestrating voorkomen. Oneffenheden, zoals een uit het pad stekende steen, zou tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. De ervaring die wij hebben in een weg bestraten rond Apeldoorn maakt dat we dergelijke fouten weten te voorkomen. Zo hebben de gebruikers van de straat hier straks optimaal plezier van. Het egaliseren wordt bij een weg bestraten in Apeldoorn gedaan op basis van een lasergestuurd apparaat. Zo wordt het oppervlak tot op een paar millimeter nauwkeurig geëgaliseerd. 

Advies over een weg bestraten in Apeldoorn

Wilt u meer weten over hetgeen waarmee rekening gehouden moet worden bij een weg bestraten in Apeldoorn? Of wilt u op korte termijn aan de slag gaan met de bestrating van uw wegen? Neem in beide gevallen eens contact op met de specialisten van Vos Civiel. We vertellen u graag meer over hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag. Hierbij stoppen we pas op het moment dat de weg volledig naar uw wens bestraat is.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam