0578 610225

Een weg bestraten in Deventer met Vos Civiel 

Voor een weg bestraten in Deventer kunt u rekenen op de hulp van Vos Civiel. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in de diverse werkzaamheden, die moeten worden uitgevoerd bij de aanleg van een weg of bijvoorbeeld stoep. Een weg bestraten gaat veel verder dan het op juiste plek plaatsen van de verschillende klinkers. Denk bijvoorbeeld ook aan het egaliseren van de weg. Mogelijk wilt u onder de weg leidingen en kabels trekken, alvorens de weg te bestraten. Vos Civiel biedt u graag een totaaloplossing aan. 

Verschillende opties bij weg bestraten in Deventer 

Vos Civiel helpt u niet alleen bij een weg bestraten in Deventer. U kunt ervoor kiezen om het bestraten van een weg te combineren met het bestraten van een parkeerplaats of bijvoorbeeld een bedrijventerrein. Straatwerken worden altijd gecombineerd met grondverzet. Zoals reeds beschreven kunt u dit door ons uit laten voeren. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk hier een andere partij voor in te schakelen. Belangrijk is dat het oppervlak egaal is. Op deze manier voorkomt u dat het water op de weg blijft staan, waarbij de straat al snel zou kunnen verzakken. 

Advies bij een weg bestraten in Deventer 

Wilt u meer weten over hetgeen er komt kijken bij een weg bestraten in Deventer? Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden bij het bestraten van een pad? Neem eens contact met ons op. We laten u graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten. Het geeft u een goed beeld van hetgeen u van ons mag verwachten. Samen zoeken we naar de beste aanpak om de weg nauwkeurig, recht en egaal voor u te bestraten. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam