0578 610225

Weg bestraten in Utrecht met Vos Civiel 

Wilt u een weg bestraten in Utrecht of de omgeving hiervan? Vos Civiel is uw partner voor de uitvoering van een dergelijke klus. Bij een weg bestraten komt vaak veel meer kijken, dan men op voorhand verwacht. Mogelijk moet er iets veranderd worden aan de leidingen of de riolering onder de weg, is het oppervlak momenteel niet egaal, enzovoorts. Daarbij moet de weg zo worden aangelegd, dat deze afloopt naar de zijkanten. Het voorkomt dat er hemelwater op het midden van de weg blijft liggen na een hevige bui. Iets wat de kwaliteit van de weg bepaald niet ten goede komt. We helpen u graag verder! 

Egaliseren en weg bestraten in Utrecht 

Een weg bestraten in Utrecht begint voor ons bij het egaliseren van het oppervlak. Dit doen we met professionele hulpmiddelen, om er zo voor te zorgen dat de weg tot op een paar millimeter nauwkeurig egaal is. Het voorkomt dat klinkers straks schots en scheef komen te liggen. Iets wat de kans op struikelpartijen en ongelukken met een skateboard of fiets onnodig groot maakt. Nadat het oppervlak egaal gemaakt is, gaan we aan de slag met het bestraten van de weg zelf. Naast een weg bestraten in Utrecht behoort ook het aanleggen van een voetpad tot onze dienstverlening. Hoe kunnen we u het beste helpen? 

Aan de slag met een weg bestraten in Utrecht

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden bij een weg bestraten in Utrecht? Bent u nieuwsgierig naar projecten die wij reeds hebben uitgevoerd? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de ervaring die de professionals van Vos Civiel hebben in zowel het egaliseren van een oppervlak als ook in het bestraten hiervan. 

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam