0578 610225

Specialist op het gebied van wegenbouw in Deventer 

Bent u op zoek naar hulp bij wegenbouw in Deventer? Vos Civiel staat voor u klaar! Wij hebben een ruime ervaring in diverse projecten, direct gerelateerd aan wegenbouw. Ook voor grondverwerking en bijvoorbeeld waterbouw kunt u op de hulp van onze specialisten rekenen. Na een inventarisatie van uw wensen werken we een plan van aanpak voor u uit. Op het moment dat u instemt met dit plan gaan we voor u aan de slag. Bij wegenbouw in Deventer werken we met diverse professionele hulpmiddelen, om u te verzekeren van een goed eindresultaat. 

Wegenbouw in Deventer met diverse hulpmiddelen

Bij wegenbouw in Deventer is het onder meer van belang, dat de ondergrond vlak is of iets naar de zijkant toe afloopt. Zou het laagste punt van het wegdek op het midden van de weg liggen, dan levert dit problemen op met de afwatering. Iets wat voor een versnelde slijtage aan het wegdek zorgt en daarbij problemen kan geven voor het verkeer. Denk aan de gevaarlijke situaties die voor tegenliggers ontstaan, als automobilisten op hoge snelheid door de plassen in het midden van het wegdek rijden. Professionele hulpmiddelen helpen ons dergelijke situaties te voorkomen. 

Advies over wegenbouw rond Deventer

De ervaring die wij reeds hebben opgebouwd in werkzaamheden op het gebied van wegenbouw in Deventer zetten we graag voor u in. Niet alleen om werkzaamheden uit te voeren, maar ook om u persoonlijk te adviseren. Hoe kunt u een project het beste aanpakken? Waarmee dient rekening te worden gehouden bij uw specifieke project op het gebied van wegenbouw in Deventer? Enzovoorts. Neem eens contact met ons op voor een nadere kennismaking met Vos Civiel!

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Vos Bestratingen
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl

Bedrijfsnaam