Aanleg riolering

Aanleg riolering

Op het gebied van de aanleg van riolering kan Vos Civiele Techniek u onder meer helpen met het ingraven van kabels en leidingen. Waar moet u dan bijvoorbeeld aan denken?

  • aanleggen huisaansluiting;
  • aanleggen hoofdriool;
  • uitvoeren van een persriool-project

Wat kunnen wij voor u aanleggen/aansluiten?

  • gas
  • water
  • elektra
  • datakabels

Wilt u ons inhuren om de totale ondergrondse infra voor u te regelen? Dat kan! In het verleden hebben we vaker totaalprojecten uitgevoerd. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor op zichzelf staande klussen.

Voordelen

nauwkeurig

tijdbesparend

kostenbesparend

Laatste projecten

Rioolwerkzaamheden in Dronten

Op dit bedrijventerrein in Dronten waren we de afgelopen tijd bezig met de aansluiting van het riool. Deze werkzaamheden voeren we ook uit in opdracht van PlanVisie. Die laten ook hier enkele bedrijfsverzamelgebouwen neerzetten. En wij zijn hun infra-aannemer!

Lees verder

Infra-aannemer van PlanVisie

Bij dit bedrijfsterrein in Nunspeet hebben wij als infra-aannemer het graafwerk afgerond en is de puinbestrating rondom de aanstaand te verrijzen panden toegevoegd. De fundering van de gebouwen is inmiddels gestort. De opbouw kan beginnen. Binnenkort enkele foto’s van de volgende fase van deze fraaie verzamelgebouwen van PlanVisie.

Lees verder

Graafwerkzaamheden rondom natuurwoningen in Epe

Rondom de prachtige nieuwe natuurwoningen op het terrein van RCN de Jagerstee in Epe hebben we onlangs graafwerkzaamheden gedaan om de oorspronkelijke waterleidingen en elektriciteitskabels te vinden die vervolgens aangesloten kunnen worden op de nieuwbouw. Een secuur klusje!

Lees verder

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via bijgaande link.