Machinale bestrating

Machinale bestrating

Als u denkt aan straten maken, ziet u misschien een stratenmaker voor zich, die geknield steen-voor-steen een straat aan het leggen is. Dat beeld ziet u op straat als het goed is nauwelijks meer. Bestraten gebeurt nu vrijwel altijd met machines, machinaal dus. Iets wat bedrijven tegenwoordig verplicht wordt door de Arbowet. Deze regel is er om onder andere de werkomstandigheden voor stratenmakers flink te verbeteren.

Dankzij machinale bestrating kunnen wij alle soorten stenen leggen. Zowel in halfsteens als in elleboogverband.

Wat zijn de voordelen van machinale bestrating? 

  • goede arbeidsomstandigheden voor stratenmakers
  • minder overlast voor de omgeving
  • constant een goede kwaliteit
  • snellere realisatie van projecten

 

Voordelen

nauwkeurig

tijdbesparend

kostenbesparend

Laatste projecten

Nieuwe infra-klus in Hattemerbroek

Pal naast de bedrijfshal in Hattemerbroek (van vastgoedontwikkelaar PlanVisie) die recent is opgeleverd, zijn we onlangs al weer gestart met een nieuwe infra-klus. Dit zijn enkele foto’s van het grondwerk waar we een paar weken geleden mee begonnen zijn. Later deze week volgen nieuwe foto’s van de huidige situatie.

Lees verder

Infra-aannemer aan het werk in Dronten

Voor PlanVisie Projectontwikkeling fungeren wij als ‘infra aannemer’. Momenteel wordt er onder meer hard gewerkt aan de bouw van een bedrijfspand aan De Aar in Dronten. Uiteraard zijn onze medewerkers hier ook regelmatig aan het werk.

Lees verder

Bestrating Centraal Station Zwolle

De afgelopen dagen waren we weer aan het werk voor ProRail. Op Centraal Station Zwolle vervangen we de bestrating van Spoor 12/13. Dat is het befaamde Kamperlijntje naar Station Kampen Zuid. We zijn nu ongeveer halverwege. Dat is goed te zien op bijgaande foto’s. Het gaat mede dankzij Vos Civiele Techniek weer mooi worden!

Lees verder

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via bijgaande link.