Machinale bestrating

Machinale bestrating

Als u denkt aan straten maken, ziet u misschien een stratenmaker voor zich, die geknield steen-voor-steen een straat aan het leggen is. Dat beeld ziet u op straat als het goed is nauwelijks meer. Bestraten gebeurt nu vrijwel altijd met machines, machinaal dus. Iets wat bedrijven tegenwoordig verplicht wordt door de Arbowet. Deze regel is er om onder andere de werkomstandigheden voor stratenmakers flink te verbeteren.

Dankzij machinale bestrating kunnen wij alle soorten stenen leggen. Zowel in halfsteens als in elleboogverband.

Wat zijn de voordelen van machinale bestrating? 

  • goede arbeidsomstandigheden voor stratenmakers
  • minder overlast voor de omgeving
  • constant een goede kwaliteit
  • snellere realisatie van projecten

 

Voordelen

nauwkeurig

tijdbesparend

kostenbesparend

Laatste projecten

Straatwerk leggen rondom bedrijfspand Biddinghuizen

In Biddinghuizen zijn we druk aan het straten. Rondom dit bedrijfspand worden er weer aardig wat metertjes door onze medewerkers gelegd. Dat gaat er strak uitzien!

Lees verder

Bestrating rondom bedrijfsverzamelgebouw

De bestrating rondom een tweetal bedrijfsverzamelgebouwen op dit industrieterrein in Hattemerbroek ligt er in. Ziet er strak uit, toch? Dat kunnen we ook voor u regelen! Neem gerust eens contact met ons op.

Lees verder

Nieuwe infra-klus in Hattemerbroek

Pal naast de bedrijfshal in Hattemerbroek (van vastgoedontwikkelaar PlanVisie) die recent is opgeleverd, zijn we onlangs al weer gestart met een nieuwe infra-klus. Dit zijn enkele foto’s van het grondwerk waar we een paar weken geleden mee begonnen zijn. Later deze week volgen nieuwe foto’s van de huidige situatie.

Lees verder

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via bijgaande link.