Hovenierswerk

Hovenierswerk

Voor hovenierswerkzaamheden kunt u ook terecht bij Vos Civiele Techniek. Het verwijderen van oude bestrating? Het verplaatsen van grond (ophogen/uitgraven/egaliseren)? De aanleg van graszoden of het inzaaien van gras? Ambachtelijke terrassen leggen met waaltjes? Tegelpaden maken? Split storten? Geen hoveniersklus is ons te gek, wij doen het allemaal.

Wat wij aan hovenierswerk zoal uitvoeren?

  • verwijderen oude bestrating
  • grondwerk
  • aanleg afwatering/oeverbescherming/steigers/terrassen
  • tegels/graszoden

 

Voordelen

nauwkeurig

tijdbesparend

kostenbesparend

Laatste projecten

Terrassen leggen

Kijk aan! We zijn weer wat verder met het leggen van de terrassen naast deze gerenoveerde boswoningen op het park RCN de Jagerstee!

Lees verder

Straatwerk, particuliere hoveniersklus

Rondom deze nieuwbouwwoning in Epe hebben we inmiddels het nodige straatwerk gelegd. Ook zijn er muurtjes en een plantenbak door ons geplaatst. We zijn hier nog niet helemaal klaar, maar hier zijn alvast enkele foto’s te zien.

Lees verder

Keerwanden geplaatst naast dijkwoning

In de tuin naast dit prachtige dijkhuis in Veessen zijn we vandaag bezig met het zetten van enkele grote keerwanden. Hierdoor kan een deel van dit perceel opgehoogd worden, waardoor er een terras ontstaat. Dat terras loopt straks op dezelfde hoogte als het kozijn van de woning. Dit oude kozijn wordt overigens nog vervangen door …

Lees verder

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via bijgaande link.