Hovenierswerk

Hovenierswerk

Voor hovenierswerkzaamheden kunt u ook terecht bij Vos Civiele Techniek. Het verwijderen van oude bestrating? Het verplaatsen van grond (ophogen/uitgraven/egaliseren)? De aanleg van graszoden of het inzaaien van gras? Ambachtelijke terrassen leggen met waaltjes? Tegelpaden maken? Split storten? Geen hoveniersklus is ons te gek, wij doen het allemaal.

Wat wij aan hovenierswerk zoal uitvoeren?

  • verwijderen oude bestrating
  • grondwerk
  • aanleg afwatering/oeverbescherming/steigers/terrassen
  • tegels/graszoden

 

Voordelen

nauwkeurig

tijdbesparend

kostenbesparend

Laatste projecten

Straatwerk en aanleg tuin

De tuin rondom dit vrijstaande huis aan de Korte Enkweg in Epe is onlangs helemaal kaal gemaakt door ons. Vervolgens hebben we de oprit en het straatwerk richting de voordeur aangelegd. Binnenkort leggen we hier ook graszoden neer en maken we de rest van de schutting af. Meer foto’s van deze straatwerk- en hoveniersklus volgen …

Lees verder

Piekfijne achtertuin: particuliere hoveniersklus

Nieuwe graszoden, nieuwe tegels. Deze achtertuin in Epe ziet er piekfijn uit. Mooi om te laten zien dat deze particuliere hoveniersklus ook weer afgerond is. Ook voor particulier straatwerk kunt u bij Vos Civiele Techniek terecht!

Lees verder

Tuin opruimen, bodem egaal maken

De afgelopen dagen hebben we de tuin rondom deze vrijstaande boerderij helemaal opgeruimd en de bodem egaal en glad gemaakt. Onze nieuwe trekker bleek tijdens deze klus perfect inzetbaar.

Lees verder

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via bijgaande link.