Over ons

Vos Civiele Techniek

Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het aannemen van werken op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw. Voor zowel een oprit bij een woonhuis als de uitvoering van een compleet civiel bouwwerk kan Vos Civiele Techniek uw zakenpartner zijn. Vos Civiele Techniek hecht een grote waarde aan partnership. Door onze kleine organisatie kunnen wij u veel persoonlijke aandacht geven. Hierdoor is een goede kwaliteit van het werk gegarandeerd en is het nakomen van afspraken voor ons vanzelfsprekend.

 

Wat ons als GWW-partner onderscheidend maakt?

100 Procent Vos Civiele Techniek!

Laagdrempelig

Makkelijk te benaderen en wij reageren snel!

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak bij Vos Civiele Techniek!

Vakkundig en precies

We weten waar we het over hebben. Vos Civiele Techniek is uw GWW-partner!

Grondwerk, weg- en waterbouw

Vos Civiele Techniek kan op gebied van grondwerk, weg- en waterbouw diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze diensten van grond- en wegenbouw zijn gericht op het verplaatsen van grond, het  bestraten van wegen of parkeerplaatsen en het aanleggen van nieuwe kabels en leidingen. Gericht op waterbouw kunnen wij helpen bij oeverbescherming, een vochtige tuin en het bouwen van steigers en terrassen.

Kabels en leidingen

Bij onze werkzaamheden op gebied van kabels en leidingen kunnen we van dienst zijn bij riolering werkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij ook voor de juiste aanleg van gas, water, elektra en datakabels.

 

 

Straatwerk & Machinale bestrating

Bij Vos Civiele Techniek kunt u terecht voor machinale of handmatige bestrating van uw bedrijfsterrein, parkeerplaats, oprit of weg met alle soorten stenen met hoge kwaliteit. Dit gebeurt op een veilige en snelle manier wat voor weinig overlast zorgt.

Railinfra

Onze diensten zijn ook gericht op Railinfra. Zo voeren we werkzaamheden uit voor perronbestrating en houden we ons bezig met het plaatsen van poeren en keerwanden. Zo heeft Vos Civiele Techniek al diverse werkzaamheden uitgevoerd voor ProRail.

Verhuur

U kunt bij Vos Civiele Techniek terecht voor het inhuren van vakmensen en machines met bediening. De verhuur van onze machines wordt gecombineerd met onze eigen machinisten die de klus voor u vakkundig uitvoeren. Denk hierbij aan kleine machines als een betonschaar of bosmaaier maar ook grote machines als een minishovel, tractor of minikraan.