Lasergestuurd egaliseren

Lasergestuurd egaliseren

Met lasergestuurd egaliseren wordt uw terrein vlak gemaakt met uiterste precisie. Bij Vos Civiel maken we gebruik van een kleine en middelgrote machine die eenvoudig vervoerd kunnen worden. Deze machines zijn zeer geschikt voor het vlak maken van smallere wegen zoals fietspaden of voetpaden, maar zijn ook prima te gebruiken voor bredere wegen. Door de mobiliteit van de machine en de uiterste precisie dankzij de lasertechnologie kan er aanzienlijk worden bespaard op de doorlooptijd van het project en dus ook uw portemonnee.

Waarom egaliseren met een laser?

Doordat de egalisatie machine laser gestuurd is, wordt de vlakmaak hoogte aan de hand van een laser ingesteld. Dankzij de laser kan er tot 3 mm nauwkeurig een vlakke ondergrond gerealiseerd worden. Dit bespaart weer overmatig gebruik van de verhardingslaag die er overheen komt zoals beton of asfalt. Tevens kan het egaliseren met hoge snelheid worden gerealiseerd. Zo zal het eindresultaat niet alleen perfect zijn, maar ook flink veel tijd besparen ten opzichte van reguliere grondegalisatie.

Voordelen

nauwkeurig

tijdbesparend

kostenbesparend

Laatste projecten

Grondwerkzaamheden bedrijfspand Swifterbant

In Swifterbant zijn we deze dagen bezig met de grondwerkzaamheden voor een nieuw te bouwen bedrijfspand. We hebben hier inmiddels een stuk afgegraven waar de komende tijd de fundering geplaatst kan worden. Rondom de aanstaande nieuwbouw maken we op dit moment ook nog een puinbaan. Dit is eveneens een vastgoedproject van PlanVisie.

Lees verder

Nieuwe infra-klus in Hattemerbroek

Pal naast de bedrijfshal in Hattemerbroek (van vastgoedontwikkelaar PlanVisie) die recent is opgeleverd, zijn we onlangs al weer gestart met een nieuwe infra-klus. Dit zijn enkele foto’s van het grondwerk waar we een paar weken geleden mee begonnen zijn. Later deze week volgen nieuwe foto’s van de huidige situatie.

Lees verder

Bestrating Centraal Station Zwolle

De afgelopen dagen waren we weer aan het werk voor ProRail. Op Centraal Station Zwolle vervangen we de bestrating van Spoor 12/13. Dat is het befaamde Kamperlijntje naar Station Kampen Zuid. We zijn nu ongeveer halverwege. Dat is goed te zien op bijgaande foto’s. Het gaat mede dankzij Vos Civiele Techniek weer mooi worden!

Lees verder

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via bijgaande link.