Straatwerk van oprit en binnenplaats

Naast deze vrijstaande woning in Epe, verzorgen wij het straatwerk van de oprit en van de binnenplaats voor de diverse schuren. We doen dit met bijzondere bakstenen die afwijken in grootte. Dat zorgt er voor dat het straatwerk nog meer leeft. Bij de volgende fotoreeks laten we het eindresultaat zien.

Lees verder

Werkzaamheden De Kolk Nunspeet

Zie hier nog wat extra foto’s van onze werkzaamheden bij en rondom de bedrijfsverzamelgebouwen op bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet. Het straatwerk rondom is ook door ons aangelegd.

Lees verder

Straatwerk en aanleg tuin

De tuin rondom dit vrijstaande huis aan de Korte Enkweg in Epe is onlangs helemaal kaal gemaakt door ons. Vervolgens hebben we de oprit en het straatwerk richting de voordeur aangelegd. Binnenkort leggen we hier ook graszoden neer en maken we de rest van de schutting af. Meer foto’s van deze straatwerk- en hoveniersklus volgen …

Lees verder

Straatwerk rondom RCN-boshuisjes

Bij RCN de Jagerstee zijn we deze periode bezig met het straatwerk rondom enkele te renoveren boshuisjes. Er komen prachtige terrassen, bestaand uit antracieten tegels en betonbanden.

Lees verder

Piekfijne achtertuin: particuliere hoveniersklus

Nieuwe graszoden, nieuwe tegels. Deze achtertuin in Epe ziet er piekfijn uit. Mooi om te laten zien dat deze particuliere hoveniersklus ook weer afgerond is. Ook voor particulier straatwerk kunt u bij Vos Civiele Techniek terecht!

Lees verder

Straatwerk rondom bedrijfshal verzorgd

Het is al weer even geleden dat we onze werkzaamheden rondom deze nieuwe bedrijfshal in Apeldoorn afgerond hebben. Toch nog even enkele foto’s van het eindresultaat nu ons fraaie straatwerk erin ligt. Strak geworden, vind je niet?

Lees verder

Tuin opruimen, bodem egaal maken

De afgelopen dagen hebben we de tuin rondom deze vrijstaande boerderij helemaal opgeruimd en de bodem egaal en glad gemaakt. Onze nieuwe trekker bleek tijdens deze klus perfect inzetbaar.

Lees verder

Tegels en graszoden leggen

Deze dagen zijn we onder meer bezig met een zeer afwisselde particuliere klus. Zo hebben we in Epe een tweetal terrassen gelegd rondom een fraaie woning. Ook zijn we daar bezig met de aanleg van een pad, dat langs het huis loopt. Hier gebruiken we tegels voor met een betonnen onderkant. Deze blijven veel stabieler in …

Lees verder

Grondwerk bij bedrijfshal in Apeldoorn

Bij deze bedrijfshal in Apeldoorn (gebouwd door VVS Bouw B.V.) zijn wij het grondwerk aan het doen. Zo hebben we de afgelopen dagen de nodige kabels in de grond langs het pand gelegd.

Lees verder

Straatwerk rondom boswoningen

De nieuwe boswoningen bij RCN de Jagerstee worden steeds mooier. Ook de omgeving rondom deze prachtige huisjes wordt aangepakt. Dat mag Vos Civiele Techniek oppakken. We leggen de tegels rondom deze prachtige huisjes, we plaatsen de betonbanden voor de vakken met grond waarin uiteindelijk grind moet komen. Het eindresultaat tonen we binnenkort.

Lees verder

Rioolwerkzaamheden in Dronten

Op dit bedrijventerrein in Dronten waren we de afgelopen tijd bezig met de aansluiting van het riool. Deze werkzaamheden voeren we ook uit in opdracht van PlanVisie. Die laten ook hier enkele bedrijfsverzamelgebouwen neerzetten. En wij zijn hun infra-aannemer!

Lees verder

Infra-aannemer van PlanVisie

Bij dit bedrijfsterrein in Nunspeet hebben wij als infra-aannemer het graafwerk afgerond en is de puinbestrating rondom de aanstaand te verrijzen panden toegevoegd. De fundering van de gebouwen is inmiddels gestort. De opbouw kan beginnen. Binnenkort enkele foto’s van de volgende fase van deze fraaie verzamelgebouwen van PlanVisie.

Lees verder

Zand opbrengen, tegels klaarzetten

De pallets met opsluitbanden en tegels zijn neergelegd. Het zand bij de diverse nieuwe boswoningen van RCN de Jagerstee is opgebracht. Volgende week kunnen we hier volop aan de slag met het straatwerk van de diverse terrassen.

Lees verder

Graafwerkzaamheden rondom natuurwoningen in Epe

Rondom de prachtige nieuwe natuurwoningen op het terrein van RCN de Jagerstee in Epe hebben we onlangs graafwerkzaamheden gedaan om de oorspronkelijke waterleidingen en elektriciteitskabels te vinden die vervolgens aangesloten kunnen worden op de nieuwbouw. Een secuur klusje!

Lees verder

Grondwerk voor nieuwbouw op bedrijfsterrein Nunspeet

Op een bedrijfsterrein in Nunspeet zijn we deze periode druk bezig met het grondwerk voor een tweetal nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouwen. Mooie klus die we voor PlanVisie opgepakt hebben!

Lees verder

Fundering en graafwerk nieuwe tuinkamer

Het achterste deel van deze prachtige woning in het Eper buitengebied is recent gesloopt. Vanochtend hebben we het graafwerk afgerond voor de fundering van de nieuw te bouwen tuinkamer. Zeer benieuwd naar het eindresultaat dat uiteindelijk opgeleverd gaat worden door Vd vecht timmerwerken!

Lees verder

Straatwerk leggen rondom bedrijfspand Biddinghuizen

In Biddinghuizen zijn we druk aan het straten. Rondom dit bedrijfspand worden er weer aardig wat metertjes door onze medewerkers gelegd. Dat gaat er strak uitzien!

Lees verder

Aanleg riolering bedrijfspand Swifterbant

Op een bedrijfsterrein in Swifterbant zijn we de riolering aan het aanleggen voor een nieuw bedrijfsverzamelgebouw. Ook voor grondwerk en de aanleg van riolering kunt u bij Vos Civiele Techniek terecht.

Lees verder

Terrassen leggen

Kijk aan! We zijn weer wat verder met het leggen van de terrassen naast deze gerenoveerde boswoningen op het park RCN de Jagerstee!

Lees verder

Bouw boswoningen

Eind vorig jaar plaatsten we op deze FB-pagina en onze website enkele nieuwsberichten over het grondwerk dat we deden voor de nieuw te bouwen reeks boswoningen op de Eper camping de Jagerstee. Inmiddels vordert de bouw gestaag. Binnenkort mogen wij ook op deze plek weer diverse straatwerkklussen oppakken.  

Lees verder

Honderden meters straatwerk rondom vakantiehuisjes

Nieuwe werkzaamheden op de RCN de Jagerstee! Rondom achttien vakantiehuisjes die deze weken gerenoveerd worden, leggen wij het nieuwe straatwerk en het terras. Dat is voor ons ruim vierhonderd vierkante meter staatwerk met overigens zeer fraaie tegels! Eén woning is al opgeleverd. Die voorbeeldwoning is aan de buitenkant geschilderd en heeft prachtige houten elementen en …

Lees verder

Fundering gestort

Kijk aan! De fundering van deze acht nieuwe vakantiehuisjes op RCN de Jagerstee is gestort! De komende periode worden de boswoningen verder door de aannemer opgebouwd. Ons graafwerk is hier in ieder geval gedaan. Maar we komen hier zeker terug. Bijvoorbeeld om rondom de uiteindelijke nieuwe huisjes straatwerk te leggen.

Lees verder

Grondwerk voor nieuwe vakantiehuisjes Jagerstee

Nieuwbouw op RCN de Jagerstee! De komende periode worden daar acht nieuwe vakantiehuisjes gebouwd. Wij zijn nu bezig met het graafwerk zodat de fundering gelegd kan worden door de aannemer.

Lees verder

Straatwerk rondom opgeleverde bedrijfshal

In Nunspeet hebben we onlangs het straatwerk afgerond, rondom een nieuwe bedrijfshal. ’t Ligt er weer mooi in, toch? Zie hier nog enkele extra foto’s.

Lees verder

Grondwerk nieuwe bedrijfshal

Net naast die opgeleverde hal in Swifterbant (zie ons vorige bericht) zijn we bezig met het grondwerk voor een nieuw te bouwen bedrijfshal. Er is nu nog weinig te zien, maar dit grondwerk is natuurlijk nodig om uiteindelijk op de juiste manier en op de juiste hoogte te kunnen bouwen. Dit is wederom een ontwikkeling …

Lees verder

Straatwerk rondom nieuwe bedrijfshal in Swifterbant

Weet je nog dat we eerder dit jaar bezig waren met het grondwerk voor een nieuw te bouwen bedrijfshal op een industrieterrein in Swifterbant? Nou; die bedrijfshal staat er inmiddels. Sterker: een paar weken geleden hebben we ook het straatwerk rondom deze ontwikkeling van PlanVisie gelegd. Mooi eindresultaat, toch?

Lees verder

Straatwerk bij Glasservice Van Essen in Epe

Al weer even geleden, maar belofte maakt schuld. We zouden altijd nog even een foto maken van het uiteindelijke straatwerk dat we bij Glasservice Van Essen BV in Epe gelegd hebben. Ligt er mooi in, toch?

Lees verder

Straatwerk, particuliere hoveniersklus

Rondom deze nieuwbouwwoning in Epe hebben we inmiddels het nodige straatwerk gelegd. Ook zijn er muurtjes en een plantenbak door ons geplaatst. We zijn hier nog niet helemaal klaar, maar hier zijn alvast enkele foto’s te zien.

Lees verder

Aanleg riool, straatwerk voor bedrijfshal

Ja, het zijn tropische temperaturen, maar je hoort ons niet klagen. Voor de nieuwe loods van Glasservice Van Essen BV leggen wij deze dagen het riool aan. Morgen beginnen we met het plaatsen van de opsluitbanden en later deze week willen we dit terrein al gaan straten. Het gaat de goede kant op! Zie hier …

Lees verder

Bestrating rondom bedrijfsverzamelgebouw

De bestrating rondom een tweetal bedrijfsverzamelgebouwen op dit industrieterrein in Hattemerbroek ligt er in. Ziet er strak uit, toch? Dat kunnen we ook voor u regelen! Neem gerust eens contact met ons op.

Lees verder

Grondwerk en bestrating rondom bedrijfsverzamelgebouwen

Bij een tweetal bedrijfsverzamelgebouwen op dit industrieterrein in Hattemerbroek hebben we onlangs het grondwerk gedaan om de bestrating tussen en rondom de gebouwen te kunnen leggen. Zie hier enkele extra foto’s. Volgende week laten we het eindresultaat zien.

Lees verder

Keerwanden geplaatst naast dijkwoning

In de tuin naast dit prachtige dijkhuis in Veessen zijn we vandaag bezig met het zetten van enkele grote keerwanden. Hierdoor kan een deel van dit perceel opgehoogd worden, waardoor er een terras ontstaat. Dat terras loopt straks op dezelfde hoogte als het kozijn van de woning. Dit oude kozijn wordt overigens nog vervangen door …

Lees verder

Graszoden leggen op sportveld van Eper camping

Bij delen van het prachtige sportveld van RCN de Jagerstee uit Epe hebben we onlangs nieuwe graszoden gelegd. Zie hier enkele foto’s. De sproeiers zorgen voor het nodige extra water, zodat het uiteindelijk weer een mooie groene mat gaat worden. Ook voor het leggen van nieuwe graszoden, kan je bij ons terecht.

Lees verder

Watertappunten plaatsen bij Camping de Jagerstee

Ieder veldje van de Eper camping RCN de Jagerstee heeft een watertappunt. Oorspronkelijk waren die van hout. Wanneer deze onverhoopt aan vervangen toe zijn, plaatsen wij nieuwe ijzeren varianten. Naast het graafwerk, het aansluiten van de waterleiding en het plaatsen van het nieuwe tappunt, plaatsen we ook een stenen lekbak onder dat punt. Zo ziet …

Lees verder

Aanleg riool bij bedrijfspand in Dronten

De volgende fase rondom het nieuwe bedrijfspand (van PlanVisie vastgoedondernemers) in Biddinghuizen is aangebroken. Wij gaan daar binnenkort keerwanden zetten en zijn momenteel bezig met de aanleg van het riool.

Lees verder

Graafwerkzaamheden op industrieterrein Nunspeet

Op een industrieterrein in Nunspeet zijn we bezig met de graafwerkzaamheden voor een tweetal nieuw te bouwen bedrijfshallen. Ook bij dit project van de vastgoedonderneming PlanVisie, mag Vos Civiele Techniek zich infra-aannemer noemen. Zie hier een aantal foto’s van de eerste fase van ons werk.

Lees verder

Straatwerk voor tussenwoning

Kijk aan! Alweer een mooie particuliere klus. De voortuin van deze tussenwoning in Epe hebben we van prachtige klinkers voorzien, zodat de auto geparkeerd kan worden. Dat mooie straatwerk hebben we aangevuld met een looppad van grote tegels en met een aantal nette plantenborders. Zie hier enkele foto’s van het eindresultaat.

Lees verder

Grondwerk rondom nieuwbouwwoning

Bij de Eper nieuwbouwwijk De Klaarbeek zijn we druk bezig met het grondwerk rondom een nieuwbouwwoning. Aan de achterzijde van de woning moet dat grondpeil iets opgehoogd worden en aan de voorzijde van de woning zijn we al klinkers aan het leggen. Het straatwerk van de achtertuin ligt er al praktisch in. Binnenkort worden daar …

Lees verder

Grondwerkzaamheden bedrijfspand Swifterbant

In Swifterbant zijn we deze dagen bezig met de grondwerkzaamheden voor een nieuw te bouwen bedrijfspand. We hebben hier inmiddels een stuk afgegraven waar de komende tijd de fundering geplaatst kan worden. Rondom de aanstaande nieuwbouw maken we op dit moment ook nog een puinbaan. Dit is eveneens een vastgoedproject van PlanVisie.

Lees verder

Nieuwe infra-klus in Hattemerbroek

Pal naast de bedrijfshal in Hattemerbroek (van vastgoedontwikkelaar PlanVisie) die recent is opgeleverd, zijn we onlangs al weer gestart met een nieuwe infra-klus. Dit zijn enkele foto’s van het grondwerk waar we een paar weken geleden mee begonnen zijn. Later deze week volgen nieuwe foto’s van de huidige situatie.

Lees verder

Aanleg riool rondom bedrijfshal

In Biddinghuizen hebben we de afgelopen dagen het riool aangelegd bij deze nieuw te bouwen bedrijfshal van vastgoedontwikkelaar PlanVisie. Zie hierbij enkele foto’s van deze mooie opdracht.

Lees verder

Nieuw werk voor PlanVisie

Rondom deze nieuwe bedrijfshal in Hattemerbroek (van vastgoedontwikkelaar PlanVisie) hebben wij ook het straatwerk gelegd. Nu nog even het nodige brekerzand tussen de stenen vegen en dan is deze klus echt afgerond.

Lees verder

Infra-aannemer aan het werk in Dronten

Voor PlanVisie Projectontwikkeling fungeren wij als ‘infra aannemer’. Momenteel wordt er onder meer hard gewerkt aan de bouw van een bedrijfspand aan De Aar in Dronten. Uiteraard zijn onze medewerkers hier ook regelmatig aan het werk.

Lees verder

Grondwerkzaamheden met Liebherr

In Biddinghuizen zijn we deze dagen het voorbereidende grondwerk aan het verrichten voor een nieuw te bouwen bedrijfshal van vastgoedontwikkelaar PlanVisie. Dit is eveneens een mooi moment om onze recent aangeschafte Liebherr shovel voor het eerst in te zetten.

Lees verder

Rioolaanleg voor nieuw te bouwen bedrijfshal

In Biddinghuizen hebben we de afgelopen dagen het riool aangelegd bij deze nieuw te bouwen bedrijfshal van vastgoedontwikkelaar PlanVisie. Zie hier enkele foto’s van deze mooie opdracht.

Lees verder

Aanleg riolering

Kijk aan! We leggen de riolering aan rondom deze nieuwe bedrijfshal in Hattemerbroek. Mooi werk! En we hebben er nog geweldig weer bij, ook!

Lees verder

Graszoden, tegels, grindpad

Pal achter deze vrijstaande woning in de Eper bossen is onlangs een schitterend houten tuinhuis geplaatst. Hier hebben wij de tegels gelegd, extra grindpaden gemaakt en nieuwe graszoden gelegd. De achtertuin is daarmee écht een plaatje geworden.

Lees verder

Aanleg van terrassen

Rondom deze vrijstaande woning in Epe zijn we bezig met de aanleg van diverse terrassen. De nieuwe tegels onder de overkapping liggen al. Ook zijn er nieuwe graszoden door ons neergelegd. Ziet er goed uit toch?

Lees verder

Tegels leggen, oprit bestraten

Na het grondwerk (zie post van een paar weken geleden) volgt het straatwerk. Rondom deze prachtige nieuwe vrijstaande woning in Epe hebben we inmiddels diverse terrassen aangelegd. Nu zijn we bezig met de oprit. Achter de woning zijn enkele rijen grasblokken geplaatst. Die zullen uiteindelijk, door een mooi ingezaaid grasdek, minder zichtbaar zijn.

Lees verder

Grondwerk rondom vrijstaande woning

We zijn bezig met het grondwerk rondom deze prachtige nieuwe vrijstaande woning in Epe. Vervolgens gaan we hier straatwerk en diverse terrassen aanleggen.

Lees verder

Graafwerkzaamheden voor bedrijfshal

De binnenvloeren zijn op hoogte, het riool wordt aangelegd. Onze graafwerkzaamheden voor de nieuw te bouwen bedrijfshal in Hattemerbroek schieten mooi op. Zie hierbij enkele foto’s van de status van dit werk waarbij wij als civiel bedrijf bij betrokken zijn.

Lees verder

Graafwerkzaamheden in Hattemerbroek

Tussen Hattem en Hattemerbroek zijn we deze dagen druk bezig met ontgravingswerk voor een nieuw te bouwen bedrijfshal. Zie hierbij enkele foto’s van de status van onze graafwerkzaamheden.

Lees verder

Terrassen gelegd

U had nog wat beelden van ons te goed van die ambachtelijke klus waarbij we terrassen hebben gelegd met waaltjes. Deze zijn volgens een bijzondere methode gelegd die veelal in België toegepast wordt, gevoegd met cement. Mooi geworden, toch?

Lees verder

Waaltjes leggen

Een mooie ambachtelijke klus. We hebben deze week twee terrassen gelegd met prachtige waaltjes uit België. Extra aspect hierbij? De waaltjes hebben we volgens een bijzondere methode die veelal in België toegepast wordt, gevoegd met cement. Onkruid krijgt hierdoor geen kans meer. Op enkele foto’s zijn we al aan het voegen; binnenkort laten we wat foto’s zien …

Lees verder

Bestrating Centraal Station Zwolle

De afgelopen dagen waren we weer aan het werk voor ProRail. Op Centraal Station Zwolle vervangen we de bestrating van Spoor 12/13. Dat is het befaamde Kamperlijntje naar Station Kampen Zuid. We zijn nu ongeveer halverwege. Dat is goed te zien op bijgaande foto’s. Het gaat mede dankzij Vos Civiele Techniek weer mooi worden!

Lees verder

Straatwerk rondom bedrijfspand

Kijk aan! Hier zijn we enorm opgeschoten met het straatwerk, toch? Rondom dit pand op dit nieuwe deel van het Eper industrieterrein (Rutgershof) ligt inmiddels aardig wat straatwerk (zie onze post van twee weken geleden voor het verschil). Binnenkort laten we het eindresultaat van deze machinale bestrating zien.

Lees verder

Gestart bij De Adelaarshof

Bij De Adelaarshof tussen Epe en Heerde zijn we begonnen met straatwerk. Binnenkort volgen enkele foto’s van het eindresultaat van deze mooie toegangsweg naar alle woningen.

Lees verder

Straatwerk van oprit en binnenplaats

Naast deze vrijstaande woning in Epe, verzorgen wij het straatwerk van de oprit en van de binnenplaats voor de diverse schuren. We doen dit met bijzondere bakstenen die afwijken in grootte. Dat zorgt er voor dat het straatwerk nog meer leeft. Bij de volgende fotoreeks laten we het eindresultaat zien.

Lees meer

Werkzaamheden De Kolk Nunspeet

Zie hier nog wat extra foto’s van onze werkzaamheden bij en rondom de bedrijfsverzamelgebouwen op bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet. Het straatwerk rondom is ook door ons aangelegd.

Lees meer

Straatwerk en aanleg tuin

De tuin rondom dit vrijstaande huis aan de Korte Enkweg in Epe is onlangs helemaal kaal gemaakt door ons. Vervolgens hebben we de oprit en het straatwerk richting de voordeur aangelegd. Binnenkort leggen we hier ook graszoden neer en maken we de rest van de schutting af. Meer foto’s van deze straatwerk- en hoveniersklus volgen …

Lees meer

Straatwerk rondom RCN-boshuisjes

Bij RCN de Jagerstee zijn we deze periode bezig met het straatwerk rondom enkele te renoveren boshuisjes. Er komen prachtige terrassen, bestaand uit antracieten tegels en betonbanden.

Lees meer

Piekfijne achtertuin: particuliere hoveniersklus

Nieuwe graszoden, nieuwe tegels. Deze achtertuin in Epe ziet er piekfijn uit. Mooi om te laten zien dat deze particuliere hoveniersklus ook weer afgerond is. Ook voor particulier straatwerk kunt u bij Vos Civiele Techniek terecht!

Lees meer

Straatwerk rondom bedrijfshal verzorgd

Het is al weer even geleden dat we onze werkzaamheden rondom deze nieuwe bedrijfshal in Apeldoorn afgerond hebben. Toch nog even enkele foto’s van het eindresultaat nu ons fraaie straatwerk erin ligt. Strak geworden, vind je niet?

Lees meer

Tuin opruimen, bodem egaal maken

De afgelopen dagen hebben we de tuin rondom deze vrijstaande boerderij helemaal opgeruimd en de bodem egaal en glad gemaakt. Onze nieuwe trekker bleek tijdens deze klus perfect inzetbaar.

Lees meer

Tegels en graszoden leggen

Deze dagen zijn we onder meer bezig met een zeer afwisselde particuliere klus. Zo hebben we in Epe een tweetal terrassen gelegd rondom een fraaie woning. Ook zijn we daar bezig met de aanleg van een pad, dat langs het huis loopt. Hier gebruiken we tegels voor met een betonnen onderkant. Deze blijven veel stabieler in …

Lees meer

Grondwerk bij bedrijfshal in Apeldoorn

Bij deze bedrijfshal in Apeldoorn (gebouwd door VVS Bouw B.V.) zijn wij het grondwerk aan het doen. Zo hebben we de afgelopen dagen de nodige kabels in de grond langs het pand gelegd.

Lees meer

Straatwerk rondom boswoningen

De nieuwe boswoningen bij RCN de Jagerstee worden steeds mooier. Ook de omgeving rondom deze prachtige huisjes wordt aangepakt. Dat mag Vos Civiele Techniek oppakken. We leggen de tegels rondom deze prachtige huisjes, we plaatsen de betonbanden voor de vakken met grond waarin uiteindelijk grind moet komen. Het eindresultaat tonen we binnenkort.

Lees meer